چهارشنبه 18 شهریور 1405

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

مهر نوشت: قیمت گوشت مرغ در بازار در روزهای پایانی هفته نسبت به ابتدای هفته روند کاهش داشته و به هر کیلو 78 هزار تومان رسیده است.

ایسنا نوشت: بر اساس اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از امروز خانوارهای دهک‌های چهارم و پنجم هم مشمول طرح یارانه تشویقی کالابرگ الکترونیک شدند و در صورتی که 50 درصد اعتبار یارانه را صرف خرید 11 قلم کالای اساسی کنند 120 هزار تومان یارانه بیش‌تر دریافت می‌کنند.

اقتصادآنلاین نوشت: قیمت کارخانه دنا پلاس اتوماتیک توربو حوالی 544 میلیون تومان اعلام شده است.

گجت‌نیوز نوشت: پارس خودرو به‌عنوان زیرمجموعه گروه خودروسازی سایپا به‌صورت رسمی کاتالوگ سهند را منتشر کرد.

قیمت طلا، سکه و دلار امروز در بازار تهران وارد مدار صعودی شد.

همشهری‌آنلاین نوشت: عضو کمیسیون انرژی با تاکید بر سهم بالای خودروها در مصرف سوخت گفت: در حال حاضر، بخش مهمی از حمل و نقل کالاهای ما با کامیون‌هایی انجام می‌شود که به دهه 60 و 70 میلادی تعلق دارند و هر 100 کیلومتر 60 لیتر بنزین می‌سوزانند.

تجارت‌نیوز نوشت: پیش بینی قیمت دلار این روزها تبدیل به چالش جدی معامله‌گران بازار ارز شده است. قیمت دلار به ویژه طی یک ماه گذشته در محدوده سقف کانال 48 هزار تومانی تا کف کانال 49 هزار تومانی گرفتار بوده و شهریورماه را نیز به همین شکل آغاز کرده است. اما آیا طبق برخی پیش‌بینی‌ها، قیمت دلار از ماه جاری استارت یک روند صعودی را خواهد زد یا همچنان در پنجه بازارساز گرفتار می‌ماند؟

وزیر اقتصاد گفت: با حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانه نقدی 300 و 400 هزار تومانی کف درآمدی افراد افزایش پیدا کرد و این فاصله درآمدی کم شد.

یک کارشناس بازار کار گفت: دولت پیگیر حقوق کارگران و نیروی کار براساس روندهای قانونی نیست.

رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد که به زودی 50 هزار میلیارد تومان دیگر بابت خرید گندم از سوی دولت، به کشاورزان پرداخت می شود.

روزنامه دنیای اقتصاد آخرین قیمت مسکن در تهران را منتشر کرده است.

فراری، 812 کامپیتیزیونه را در می 2021، به عنوان متمرکزترین نسخه 812 سوپرفست، با ارتقای آیرودینامیک رونمایی کرد. در حالی که هر دو نسخه Competizione و Competizione A (A برای Aperta یا کانورتیبل) به فروش می‌رسند، این برند ایتالیایی، یک مدل منحصر به فرد را معرفی می‌کند که قرار است برای خیریه به حراج گذاشته شود.

اقتصادآنلاین نوشت: ریزش قیمت خودروهای ژاپنی امروز هم ادامه داشت.

گجت‌نیوز نوشت: خودروساز چینی هاوال که سال‌ها است پای آن به داخل ایران هم باز شده، طی چند وقت اخیر مشغول تدارکات عرضه شاسی بلند جدید خود با نام H5 بوده است.

در حالی یکی از مهم‌ترین وعده‌های ابراهیم رییسی در انتخابات 1400، کنترل تورم بود که آخرین گزارش رسمی دولتی، از تورم 47.5 درصدی حکایت دارد.

اقتصادآنلاین نوشت: برای اجاره خانه های متراژ بالا در جنوب تهران به حداقل 800 میلیون تومان بودجه برای رهن اولیه نیاز دارید.