پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

کشورها همیشه از پروژه‌های ساختمانی بزرگ برای نمایش قدرت خود استفاده کرده‌اند. در طول تاریخ و حتی امروز، شروع و تکمیل یک پروژه بزرگ یکی از بزرگترین نمایش‌های قدرتی است که یک کشور می تواند انجام دهد. تکمیل چنین پروژه ای با موفقیت دو چیز را به دنیا ثابت می کند. اولاً این که کشور آباد است و از عهده چنین پروژه ای برمی آید و دوم اینکه منابع و فناوری مناسب برای انجام چنین کاری را در اختیار...

مهر نوشت: عضو کمیته فنی آبزیان گفت: بنا بر آمار سازمان شیلات ایران، حدود 5 سال قبل آمار تولید کنسرو ماهی تقریباً 500 میلیون قوطی در سال بود که با کاهش 50 درصدی بازار تقاضا، تولید نیز دچار افت شده است.

ایسنا نوشت: معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آخرین جزییات اجرای طرح کالابرگ الکترونیک را تشریح کرد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر با تاکید بر اینکه تقاضا برای خرید طلا کاهش پیدا کرده‌است، گفت: بین 20 تا 40 درصد تقاضا برای خرید طلا کاهش یافته و حتی تا 20 درصد تقاضای عروس و دامادها برای خرید طلا به سمت بدلیجات و نقره رفته‌است.

در حالی که هفته هاست زمزمه تغییر برخی اعضای هیات پذیرش فرابورس به گوش می رسد، برخی موانع قانونی و حساسیت های بازار سرمایه مانع از انجام این تغییرات شده است.

بررسی کارنامه‌ی اقتصادهای بزرگ سراسر جهان یادآور یک حقیقت غیر قابل انکار است: «نوبت توسعه تجارت الکترونیک رسیده».

مهر نوشت: عضو کمیته فنی آبزیان گفت: بنا بر آمار سازمان شیلات ایران، حدود 5 سال قبل آمار تولید کنسرو ماهی تقریباً 500 میلیون قوطی در سال بود که با کاهش 50 درصدی بازار تقاضا، تولید نیز دچار افت شده است.

همشهری نوشت: براساس آخرین نرخنامه میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران هر کیلو مرغ گرم تازه در این مراکز خرید با قیمت 75.900تومان به فروش می‌رسد و قیمت مرغ تفکیک شده نیز طی یک‌ماه گذشته رشد 3تا 4درصدی داشته است.

ایلنا نوشت: معاون مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: در سال‌های گذشته حداکثر رشد مصرف بنزین سالانه 7 درصد بوده است اما امسال به‌یکباره به 20 درصد رشد مصرف رسیده‌ایم یعنی از متوسط مصرف 104 میلیون لیتر سال گذشته؛ امروز به 124 میلیون لیتر رسیده‌ایم.

جهان صنعت نوشت: سوال این است که آیا با گرانی آرد و نان، باید منتظر موج جدیدی از گرانی‌ها باشیم؟ آرد که گران شود، کالاهایی از جمله شیرینی‌جات، ماکارونی و... گران می‌شود.

یکی از راهکارهایی که دولت برای کاهش اثر تحریم‌ها بر بازار ارز در کشور تعریف شد، ایجاد فرایندی جهت تخصیص ارز بود تا بدین ترتیب، تولیدکنندگان ارز موردنیاز خود جهت تأمین مواد اولیه را با نرخی مناسب تهیه کنند.

همشهری نوشت: استانداری هرمزگان در قالب نهضت ملی مسکن، به‌دنبال تسهیل سکونت در جزیره بوموسی است و برای تخصیص پلاک‌های زمین 300متری به متقاضیان خانه‌سازی و اسکان در این جزیره چراغ سبز نشان داده است؛ البته معاون وزیر راه و شهرسازی، اقدامات استانداری هرمزگان را پیشنهادهایی عنوان می‌کند که قرار است به تصویب برسد.

معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیات اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی برای سه دهک کم درآمد جامعه را تشریح کرد.

ایلنا نوشت: مشاور مسکن وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: دستگاه‌ها با بهره‌گیری از نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان ارائه دهنده خدمات هوش مصنوعی، می‌توانند خلاء فقدان سازوکارهای کارآمد برای کشف قیمت را برطرف کنند و نهایتا سبب ایجاد شفافیت در بازار معاملات املاک شوند.

اقتصادآنلاین نوشت: در بازار خودروهای ایرانی قیمت هایما در 24 ساعت گذشته 30 میلیون تومان افزایش یافته است 207 اتوماتیک نیز 20 میلیون گران شده است.

گزارش‌ها از روند قیمت‌ها، از صعود قیمت طلا و دلار در بازار تهران حکایت دارد.