چهارشنبه 18 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

نماینده اردستان درباره قول محمدباقر قالیباف برای عدم کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری گفت: «اگر آقای قالیباف چنین قولی داده باشند این وفای به عهد خیلی اهمیت دارد و اگر کسی مسئله به این مهمی را رعایت نکند، در آینده خیلی از قول‌هایش را زیر پا خواهد گذاشت اما...»

افزایش دامنه تخریب‌ها، علیه مسعود پزشکیان، افکار عمومی جامعه ایرانی و متولدین دهه‌های 50 و 60 و دهه‌های قبل را به یاد همه تلاش‌های سلبی و تخریب‌هایی می‌اندازد که علیه سیدمحمد خاتمی در روزهای منتهی به انتخابات 2خرداد 76 برنامه‌ریزی شده بود.

سرپرست ریاست‌جمهوری سه قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد.

حجت الله ایوبی به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی مصطفی پورمحمدی مشخص شد.

محمود صادقی درباره اولین برنامه انتخاباتی مسعود پزشکیان در تلویزیون، توئیتی منتشر کرد.

سرلشکر سلامی در پیامی در گذشت نماینده سابق ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان را تسلیت گفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه باید افکار عمومی قانع شوند که چرا افرادی با سوابق طولانی و مهم رد صلاحیت شده‌اند، گفت: جریان اصولگرا و سنت‌گرا یک پایگاه سنتی مشارکت و رأی دارند.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: دولت باید امنیت فعالیت هنری را برای اهالی هنر به طور روشن و شفاف تضمین کند.

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: به نظر من رقابت بین آقای قالیباف و آقای پزشکیان خواهد بود و نه کسی دیگر. آقایان جلیلی و زاکانی قدرت رأی‌آوری ندارند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه از الحاق تجهیزات جدید به این نیرو تا پایان سال خبر داد.

طحان نظیف گفت: این‌که فردی برای ریاست‌جمهوری احراز نشد لزوماً به‌معنای اینکه مشکلی داشته باشد نیست، در انتخابات ریاست‌جمهوری با موضوع ردصلاحیت مواجه نیستیم با دو عنوان احراز و عدم‌احراز مواجه هستیم.

زمان برنامه های تبلیغاتی امروز کاندیداهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اعلام شد.

مدیرمسئول روزنامه اطلاعات در توئیتی انتخابات ریاست جمهوری 1403 را مشارکتی‌تر پیش بینی کرد.

شهاب الدین صدر به عنوان رئیس ستاد انتخابات پورمحمدی انتخاب شد.

محمد قوچانی نوشت: اکنون که شورای نگهبان روزنه‌ای از آذربایجان برای ایران گشوده که اصلاح‌طلب است و میانه‌رو؛ پس چرا نباید این روزنه را به راه بدل کرد.