چهارشنبه 18 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

امام جمعه تهران گفت: ملت ایران به یک رئیس جمهور فعال، پرکار و آگاه نیاز دارد. هر رئیس جمهوری بیاید و اگر بخواهد این نظام را به هم بزند و تمام استانداران و وزرا را عوض کند، خسارت برای مردم است باید کسی را انتخاب کنید که راه شهید رئیسی و طرح‌های سازنده را ادامه دهد و مانند شهید رئیسی ذوب در ولایت و در به در مردم باشد.

سرپرست ریاست جمهوری با حضور در منزل اعضای کادر پروازی رئیس جمهور و همراهان شهیدش، به شکل جداگانه با خانواده‌های آنان دیدار و گفتگو کرد.

نماینده قم در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «به لطف خدا بصیرت مردم فوق‌العاده و شناخت و درک‌شان از شرایط جلوتر است»، تاکید کرد: یقین داریم ان‌شاءالله در انتخابات 8 تیر مشارکت پرشورتر و بهتر از گذشته رقم خواهد خورد و مردم عزیزمان یک‌بار دیگر حماسه جدیدی را در تاریخ انقلاب ثبت خواهند کرد و یک ورق به کتاب زرین افتخارات چهل و چند ساله‌شان خواهند افزود.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری می‌گوید: در شرایطی که پیکر رئیسی هنوز پیدا و یا تشییع نشده برخی برای ریاست جمهوری خود رپرتاژ دادند، آیا شایسته است که بپذیریم اینها از جنس رئیسی هستند؟

در برخی رسانه ها، حقانیان را سردار خطاب می کنند اما در واقع او چنین رتبه نظامی ندارد و حتی عضو نیروهای مسلح هم نیست.

ستاد انتخابات ریاست جمهوری صداوسیما در اطلاعیه‌ای تاکید کرد: نامزدهایی که امکان حضور خود در عرصه رقابت انتخابات را زیاد می‌دانند از هم‌اکنون برای آماده‌سازی برنامه‌های ضبطی خود اقدام کنند.

رئیس دولت های نهم و دهم گفت: ما هیچ وقت نمی خواهیم ملتی ضعیف و فقیر باشد. همه خوبی ها را برای همه می خواهیم. ملت ایران همیشه همین طور بوده. خوبی ها را برای همه خواسته. هیچوقت دنبال این نبوده که بگوید ما دیگران را فقیر کنیم تا خودمان برداریم.

یک وبسایت مدعی شده «احمدی نژاد می داند که رد صلاحیت می شود و این بازی و نمایش های او با هدف ایجاد دو دستگی در کشور، کاهش مشارکت در انتخابات و بدبین کردن طرفدارانش به نهادهای نظام است.»

فرمانده سپاه امام صادق استان بوشهر از تشکیل کارگاه جهاد تبیین و ستاد انتخابات در سپاه استان خبر داد و گفت: سپاه استان بوشهر برای مشارکت در برگزاری انتخابات سالم و با امنیت بالا از آمادگی لازم برخوردار است.

جماران تصاویری از سیدهادی خامنه ای در مراسم عزاداری در دارالزهرا را منتشر کرده است.

معاون پارلمانی ریاست جمهوری گفت: منتظر اعلام نظر مجلس در رابطه با تعطیلی شنبه‌ها هستیم.

حسن روحانی 16 خرداد سال 96 در جمع نمایندگان مجلس دهم گفته بود: باید اقتصاد را به مردم واگذار کنیم و یک میدان رقابت آزاد برای مردم بوجود بیاوریم.

عصر ایران نوشت: مجری می تواند با طرح 10 موضوع مشخص، شخص را از پستو بیرون بکشد و رقبا چالش کنند. این 10 موضوع عبارت‌اند از: 1. اقدام عاجل برای بهبود کاهش تورم 2. دخالت پلیس در نوع پوشش و نه یونیفورم‌های رسمی 3. احیای برجام 4. شوراهای عالی موازی با مجلس 5. زندانیان سیاسی 6. آزادی رسانه‌ها 7. سهمیه دانشگاه‌ها 8. تلویزیون خصوصی 9. فیلترینگ پیام‌رسان‌ها 10. یارانه نقدی.

حداد عادل در بخش دیگری گفت: تبلیغات انتخاباتی، یک میدانی است که گوهر و عیار نامزدها را مشخص می‌کند.

مجتبی ذوالنوری در اظهاراتی ضمن برشمردن شاخصه های رئیس جمهور بعدی، تلویحا کنایه ای معنادار به محمدباقر قالیبا، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری زد که حاشیه هایی درباره خانواده اش طی ماه های اخیر مطرح شده است.

مخبر درباره ممنوعیت تغییرات در رویه‌های اداری و سازمانی تا پایان دولت دستور صادر کرد.