پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

نماینده اصلاح طلب مجلس درباره حضور رئیس مجلس در عرصه انتخابات ریاست جمهوری گفت: از برنامه آقای قالیباف برای ثبت نام در انتخابات خبری ندارم.

خبرگزاری فارس از حضور علیرضا زاکانی در انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.

محسن رهامی گفت: در جریان اصلاح طلبان و میان احزاب روی آقای پزشکیان و جهانگیری و حتی آقای لاریجانی نظرها بیشتر است. امکان دارد آقای لاریجانی تایید شود و یک توافقی مثل دوره‌ای که آقای روحانی آمدند، صورت گیرد.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: مسئولین نباید در حوزه تعلیم و تربیت به صورت سلیقه‌ای برخورد کنند. نباید سیاست‌های اصلی نظام با جا به جایی دولت‌ها تغییر کنند.

عباس عبدی گفت: علی‌رغم این که بیش از صد سال از تصویب قانون مدنی در ایران گذشته است، جامعه و قوانین ما برای یک لحظه هم کوچکترین شباهتی با جوامع غربی ندارد و جامعه امروز هم شباهتی به جامعه صد سال پیش ندارد.

جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر تهران رونمایی شد.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس یازدهم اعلام کرده که قصد دارد در روزهای باقی مانده تا پایان زمان ثبت‌نام‌ها با حضور در وزارت کشور در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کند.

اگرچه راه رسیدن به کاخ ریاست‌جمهوری باید برای هر جناح، یک مسیر و راه باشد اما برای اصولگرایان این راه بسیار هموار و بدون دغدغه و برای اصلاح‌طلبان بسیار پرپیچ‌وخم است. به همین دلیل اصلاح‌طلبان ناگزیر به این هستند با چندین کاندیدا وارد انتخابات شوند و نهایتاً روی یک گزینه اجماع کنند اما اصولگرایان این مساله و مشکل را ندارند.

هاشمی رفسنجانی روز نهم خرداد در مورد دیدار با نماینده سابق مشهد، معاون وزیر اطلاعات و سفر به قم نوشته‌است.

حسین انتظامی در توئیتی نوشت: کاش قانون انتخابات به شکلی بود که اجازه انصراف به نامزدهای تایید شده نمی‌داد.

سومین روز ثبت نام داوطلبان نامزدی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران بر خلاف روز دوم که با حضور علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در همان لحظات ابتدایی آغاز ثبت با هیجان آغاز شده بود با آرامش کامل آغاز شده است.

حکم محمدعلی رجایی بعد از انتخابات 2 مرداد، 11 مردادماه تنفیذ شد. رجایی تازه وزیرانش را انتخاب کرده بود که منافقین در انفجار 8 شهریور، او و محمدجواد باهنر، نخست وزیر را در حالی ترور کردند که عمر دولتش به یک ماه هم نرسیده بود. اگر امروز طبق قانون اساسی معاون اول رئیس جمهوری شورای ریاست جمهوری تشکیل داده، بعد از 8 شهریور، کشور حتی نخست‌وزیر هم نداشت.

محسن رضایی در توئیتی حمایت خود از سعید جلیلی، بذرپاش و زاکانی را علنی کرد.

سومین روز ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز شد.

مراعات حجاب موضوعی شرعی و قانونی بوده و لازم است در این زمینه هم روشنگری صورت گیرد و هم برای صیانت از حریم اخلاقی جامعه اقدامات متناسب قانونی اجرا شود.

برای پی بردن به جواب این سؤال که آیا جامعه امروز ما در مسیر ترسیم شده توسط امام خمینی بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی قرار دارد یا نه؟ راه درست اینست که وضعیت موجود جامعه را با آرمان‌های مورد نظر و تأکید ایشان مقایسه کنیم.