یک‌شنبه 22 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

شهادت رئیسی در سقوط بالگرد، درگذشت دیگر مقام ارشد حاضر در این حادثه یعنی حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران را به حاشیه برد. در حالی که شهادت وزیر خارجه به خودی خود از لحاظ ارزش خبری و اهمیت حکومتی، از اهمیت بالایی در سطح کشور و جهان برخوردار است.

تصویری از روسای قوای مقننه و قضائیه در کنار سرپرست ریاست جمهوری را در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی ببینید.

هاشمی رفسنجانی روز ششم خرداد روایتی از دیدار با سفیر سوئد، علیرضا زاکانی و حسین مرعشی و بحث‌های انتخاباتی نوشته‌است.

چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به دلیل شهادت آیت‌الله رئیس در سانحه سقوط بالگرد یکسال زودتر از موعد و در تاریخ 8 تیر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

با فرض اینکه هشتم خرداد قالیباف، راضی از نتیجه انتخابات هیات رئیسه از دفتر کارش خارج شود، دو تن از اعضای کمیته برگزاری انتخابات، در مظان نامزدی ریاست‌جمهوری هستند؛ خود قالیباف و محمد مخبر.

بنا به گفته یک نماینده مجلس 232 نماینده تا صبح امروز فرم عضویت در فراکسیون را امضا کردند.

عباس عبدی گفت: جامعه معترض غیر مسئول نیست و اتفاقا مسئول است. اگر چشم‌انداز ببینند؛ اعتراض و کنش‌گری و مسئولیت پذیری خود را از طریق مشارکت انتخاباتی نشان خواهد داد. وی افزود: اینکه شخصی خارج از جبهه اصلاحات حضور داشته باشد را نمی‌دانم. اگر چناچه اراده‌ای به حضور معنادار اصلاح طلبان و نامزد دیگر شکل نگیرد خیلی اهمیتی ندارد، چه کسانی بیایند.

یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دارپا، تحت عنوان ANCILLARY، از شش مفهوم طراحی برای یک هواپیمای X بدون خدمه عمودپرواز (VTOL) با وزن کم رونمایی کرده است.

نماینده اصفهان در مجلس یازدهم و منتخب مجلس دوازدهم گفت: تمام دستگاه‌ها را موظف کردیم که دوربینشان را در اختیار فراجا قرار دهند نه‌فقط برای حجاب برای اینکه امنیت داخلی شهرها تأمین شود. لازم بود که دوربین‌های شهر یک نظمی داشته باشد.

امام جمعه موقت تهران در مراسم بزرگداشت ابراهیم رئیسی و همراهانش شرکت کرد.

سردار شیرازی گفت: الحمدلله روزنه‌های خوبی گشوده شده است و ابراهیم رئیسی هم تا آخرین نفس با تمام توان در این مسیر اقدام کرد.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در گفت‌وگوی تلفنی با فرمانده ارتش پاکستان گفت: سیاست کشور ما توسعه روابط با همسایگان به‌ویژه توسعه رابطه دوستی و برادری با کشور همسایه پاکستان یک سیاست تغییرناپذیر است.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه می‌گوید: احزاب بابت عملکرد شورای نگهبان نگران هستند و این نگرانی منجر به این می‌شود که در این فاصله کوتاه احزاب هنوز به میدان نیامدند، تصمیم‌گیری‌ها هنوز راکد ماندند.

مهدی دونده مدعی شد که یکی از بزرگان نیشابور، با انجام مکاشفه ای خبر داده است که در شب حادثه بالگرد حامل رئیس‌جمهور، امام زمان (عج) را دیده است.

ترکیه و عربستان سعودی هیچ کدام پتانسیل های ایران را ندارند و از اینکه ایران در شرایط فعلی باقی بماند و یک اقتصاد ضعیف داشته باشد خوشنود هستند

امام جمعه اصفهان با بیان اینکه ابراهیم رئیسی تابع محض ولی فقیه بود، گفت: اگر از شهید رئیسی درس گرفته باشیم دیگر اتفاقات گذشته انتخاباتی تکرار نخواهد شد.