یک‌شنبه 22 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

تصویری از سید احمد علم الهدی و جمیله علم الهدی روی پلکان هواپیمای حامل پیکر رئیس جمهور مشاهده می کنید.

امروز مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری برگزار شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شهادت می‌دهم در این چند سال آیت الله رئیسی بیشترین همت را برای هماهنگی بین مجلس و دولت داشت تا فقط و فقط حل مشکلات مردم را پیگیری کنیم.

تصویری از آخرین حضور محمدباقر قالیباف بر روی صندلی شماره یک مجلس مشاهده می کنید.

رهبر معظم انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهانش نماز اقامه می‌کنند.

آخرین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم به ریاست محمدباقر قالیباف برگزار شد.

تصاویری از احمد جنتی، رئیس پنجمین دوره این مجلس، در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان مشاهده می کنید.

روز شنبه 21 شهریور 1360، سیزده روز پس از شهادت رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر وقت، وزارت کشور با انتشار دو اطلاعیه‌ی جداگانه دستور برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و میان‌دوره‌ای مجلس را صادر کرد.

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: هیچ گاه تاریخ فراموش نخواهد کرد آن سخن نامزدی که در مناظره‌های انتخاباتی گفت که چه تضمینی هست که ریاست جمهوری را برای سمت بالاتر رها نکنید؛ دریغ از اینکه نگاه او با برخی فرق می‌کرد؛ برخی پست بالاتر را در دنیا دیدند لکن او پست بالاتر از خدمت به مردم را شهادت می‌دید.

بیانیه پایانی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی توسط یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس قرائت شد.

کلیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری به تصویب نمایندگان مجلس رسید.

علی لاریجانی به دیدار خانواده شهید امیرعبداللهیان رفت و با آنان گفتگو کرد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شهید آیت‌الله رئیسی به تمام نقاط کشور توجه داشت و انتظار می‌رود در نبود ایشان اعضای دولت امورات مردم را با جدیت دنبال کنند.

ستاد انتخابات کشور، کلیات جدول زمان بندی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری را اعلام کرد.

سیدهادی خامنه ای به مناسبت شهادت ابراهیم رئیسی و همراهانش پیام تسلیتی صادر کرد.