دوشنبه 23 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

احمد دنیامالی نماینده انزلی در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس استمزاجی که از نمایندگان داشتم، ان‌شاءالله ریاست مجلس آینده به آقای قالیباف سپرده خواهد شد.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: دفاع از تمامیت ارضی کشور، توجه به آرمان‌های انقلاب و ارزش‌های والای آن و نهایتاً پاسداری از حریم ایران اسلامی، نیازمند بهره‌گیری از هوش، تجربه، توان عملیاتی و اجرایی سربازان نخبه است.

اولین جلسه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در اول خرداد ماه برگزار خواهد شد و در این جلسه اعضای هیئت رئیسه مجلس انتخاب می شوند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت:: نظام ما در برخورد با فساد با کسی تعارف ندارد و امیدوار هستیم همان طوری که الان پیش می رویم با جدیت بیشتری در این حوزه گام برداشته شود.

صادق طباطبایی: واضح است که برنامه‌ی آینده‌ی ایران در برنامه‌ی درازمدت تا آن‌جا که من اطلاع دارم استفاده از نیروگاه‌های اتمی نیست... این کارآموزها قراردادشان با سازمان انرژی اتمی در رژیم سابق بسته شده و گفتم تا آن‌جا که اطلاع دارم آن عده‌ای که در فرانسه بودند به ایران خواسته شدند.

رئیس دولت سیزدهم گفت: ارتباط ما با کشور دوست، برادر و همسایه و به تعبیر رهبر انقلاب، آذربایجان فراتر از رابطه همسایگی است رابطه ما خویشاوندی است و این رابطه و پیوند یک ارتباط مستحکمی است که ریشه در باورهای دو ملت و کشور دارد و تاریخ و تمدن و پیشینه تاریخی ما را به هم پیوند می دهد.

نماینده رفسنجان در مجلس در واکنش به مصوبه مجلس در خصوص تعطیلی روز شنبه گفت: این مصوبه اتفاق ننگینی بود که در روزهای آخر مجلس رخ داد؛ ضمن عذرخواهی از پیشگاه خداوند متعال و مردم نجیبمان، امیدوارم این مصوبه از سوی شورای نگهبان رد شود.

نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد: هرچه مردم دلار گران‌قیمت خریداری کردند، به سود دولت تمام شد. چون بزرگترین خزانه دلار در اختیار دولت است و الان که بخش عمده‌ای از کسری بودجه دولت از محل ضرر خریداران دلار جبران شد، می‌بینیم که لایه‌های مختلف حباب دلار در حال ترکیدن است و دلار به قیمت پایین‌تری سقوط می‌کند.

نماینده آبادان خطاب به رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش گفت: از شما چطور می‌توان انتظار داشت که سند تحول بنیادین را اجرایی کنید، وقتی در توانایی شما صدور یک کارت امتحانی نیست، بهترین کار خداحافظی از وزارت آموزش و پرورش است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ناو شهید مهدوی برای نخستین مرتبه تا نزدیکی جزیره دیگو گارسیا که محل استقرار نیروهای آمریکایی است پیش رفت.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه عملیات وعده صادق از دید ما یک عملیات محدود بود، عنوان کرد: هدف از این عملیات ضربه زدن به دو نقطه با تعداد محدودی پهپاد و موشک برای تنبیه یک رژیم خشن و بی عقل بود که چیزی جز منطق قدرت نمی‌فهمد.

منوچهر متکی، منتخب مردم تهران به خبرگزاری خبرآنلاین می‌گوید: تنها هدف او کسب کرسی ریاست مجلس است و حتی به مواردی نظیر عضویت در هیئت رئیسه و یا ریاست کمیسیون‌ها فکر نمی‌کند.

رئیسی و الهام علی اف، به اتفاق یکدیگر با حضور بر روی تاج سد قیز قلعه‌سی، از بخش‌های مختلف آن بازدید کردند.

نایب‌رییس مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه خانه برخی افراد در حادثه آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم خراب شد، باید فکری اساسی برای آنان شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: هفته گذشته قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها به تایید شورای نگهبان رسید. تا پیش از مجلس یازدهم هیچ قانونی برای ساماندهی بازار اجاره‌بها وجود نداشت و افزایش افسارگسیخته اجاره‌بها لطمه جدی به مستاجران زده است.

قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس گفت: در جلسه علنی سه‌شنبه هفته جاری گزارش نظارتی مجلس درباره تنظیم رابطه بین واردات و تولید داخل به‌خصوص جو قرائت می‌شود.