چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان در نشست سران قوا پیگیری شده است.

در اولین جلسه شورای عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم که با حضور سران سه قوه برگزار شد، رئیس‌جمهور بر لزوم برخورد با فیلترشکن‌فروش‌ها صحبت کرد؛ درباره اینکه برای ما خوب نیست که عده‌ای از این طریق به درآمدهای میلیاردی برسند و حتماً باید در این خصوص اقداماتی صورت گیرد.

واقعیت آن است که آن آرزو و رویایی که براندازان در سر دارند، که تصور می‌کنند با حمله نظامی آمریکا و اسرائیل، نظام سقوط خواهد کرد، در عالم واقعیت اتفاق نخواهد افتاد. اقدام نظامی آن‌ها صرفاً باعث افزایش مشکلات و مصیبت‌های مردم خواهد شد.

هواداران دولت قبلی به اندازه‌ی کافی درباره‌ی ارتباط مدت زمان سربرآوردن بادمجان و تحولات اقتصادی شعار دادند و انتظار می‌رود دولت پزشکیان، به همان منطق تکراری متوسل نشود.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی از لابی هایی روایت می کند که مانع ساماندهی اتباع خارجی در ایران می شود.

این عده می‌پنداشتند که حضرت امام برای ولی‌فقیه نیز همانند امام معصوم قائل به ولایت تکوینی و اموری از قبیل معجزه و کرامت ویژه است. به همین جهت با جاروجنجال فراوان به تخطئه‌ی ایشان پرداختند.

تصویری از گفت‌وگوی سیدمحمود نبویان با قاسم روانبخش در صحن علنی مشاهده می‌کنید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به فرمایشات رهبری مبنی بر اینکه در انجام وظیفه نه تعلل می‌کنیم نه شتابزده عمل می‌کنیم، گفت: منظور از تعلل که رهبری در بیاناتشان فرمودند این است که احیانا از جایی که باید انتقام بگیریم دست برداریم و انتقام انجام نگیرد.

یک رسانه اصولگرا حضور سردار قاآنی را در برنامه به افق فلسطین تکذیب کرد.

نماینده سابق مجلس درباره حضور خانواده‌اش در مسئولیت های دولتی و حاکمیتی توضیحاتی ارائه کرد.

رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی درباره برجام و فرمانده دیپلماسی دولت توضیحاتی ارائه کرد.

درحال حاضر من ساکن استان گیلان هستم و همانطور که در جریان هستید، روز گذشته استاندار گیلان معارفه شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نماز جمعه هفته گذشته رهبر حکیم انقلاب اسلامی، روشن‌ترین جلوه اتحاد و اقتدار ملی بود.

روزنامه هم‌میهن با اشاره به شایعات زخمی شدن سردار قاآنی و تکذیب غیررسمی آن نوشت: تا لحظه تنظیم این گزارش هیچ گونه موضع‌گیری رسمی از سوی سپاه و دیگر نهادهای نظامی کشور صورت نگرفته است.

تولیت آستان امام خمینی (ره) گفت: ما معتقدیم آواره‌های فلسطینی باید به کشورشان برگردند و همه‌پرسی برگزار شود تا حکومت کشور فلسطین خودش، خودش را تعیین کند، این راهکار مسلم جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم پرهیز از کار پراکنده و موازی و اقدامات غیرمتمرکز در حوزه هوش مصنوعی گفت: دولت علاوه بر حمایت از توسعه این پدیده نوین، در زمینه هماهنگی دستگاه‌های مربوطه به منظور جلوگیری از پراکنده‌کاری و هدر رفت فرصت‌ها و سرمایه‌ها در این زمینه نیز مشارکت فعال خواهد داشت.