شنبه 29 آذر 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

نماینده نزدیک به جلیلی درباره قیمت بنزین ادعای عجیبی مطرح کرد.

محمد معتمدی زاده نماینده سیرجان در مجلس گفت: چرا حقوق و دریافتی‌های نیروهای مسلح بویژه نیروهای انتظامی که امنیت جامعه را رقم می‌زند، بسیار پایین است. چرا به این موضوع رسیدگی نمی‌شود. حداقل در بحث زمین و مسکن، پشتوانه‌ای را برای این رفاهیات این عزیزان فراهم کنید.

مدیر کل روابط عمومی دفتر رئیس جمهور گفت: نشست خبری رئیس جمهور سه‌شنبه 29 مهر با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

کوچک زاده در صحن علنی امروز مجلس خطاب به نماینده بناب گفت: آقای باقری! ساکت شو نوبت بگیر حرف بزن.

رئیس جمهور دو قانون را برای اجرا به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ کرد.

مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای اعضای شورای ملی راهبری هوش مصنوعی را مشخص کرد.

فرمانده سابق نیروی دریایی سپاه گفت: ما به دنبال اجرا شدن اسنپ‌بک نبودیم بلکه ترامپ از همان دور اول ریاست‌جمهوری خود درپی اجرای آن بود. حتی در دور نخست هم رفت به سازمان ملل تا اسنپ بک را اجرایی کند اما نتوانست.

رئیس فراکسیون کارآفرینی مجلس گفت: نگاهی که بر مجلس حاکم است یک نگاه تک بعدی نیست بلکه دولت و قوه قضاییه هم پای کارند و هر سه قوه عزم جدی دارند که اقتصاد کشور را به سمتی ببرند که با توجه به ظرفیت های بسیار بالای حوزه تولید و صادرات غیرنفتی و رشد هشت درصدی در برنامه هفتم توسعه، دولت چابک سازی شود و بیشتر به سمت بخش خصوصی برویم.

کلیات طرح استفساریه مربوط به رفع ابهامات برگزاری انتخابات تناسبی شوراها تصویب شد.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی اعلام کرد صدای انفجارهایی که امروز و فردا در اطراف تبریز شنیده می‌شود، مربوط به عملیات پاکسازی و امحای مهمات باقی‌مانده از جنگ است و جای هیچ‌گونه نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

نمایندگان در جلسه امروز مجلس به منظور رفع ایرادات شورای نگهبان، لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور را اصلاح کردند.

رئیس مجلس گفت: در روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس هیچ کار و مأموریتی مهم‌تر از حضور در صحن مجلس نیست.

«ما دو جریان تندرو در کشور داریم که نگران رفتار آنها هستیم. هم تندروهایی که در جریان چپ وجود دارند هم تندروهایی که در جریان راست فعالیت می‌کنند.

رییس پیشین سازمان صداوسیما می گوید که در زمان آقای احمدی‌نژاد ما می‌خواستیم شبکه «پرس‌تی‌وی» را افتتاح کنیم و در نظر داشتیم یک استودیو در انگلستان بزنیم. جاهای مختلف را گشتیم دیدیم یکی از بهترین لوکیشن‌ها همین ساختمان شرکت نفت در بهترین خیابان لندن است. من خودم رفتم در طبقه آخر؛ از آن بالا داخل کاخ ملکه انگلستان را می‌دیدیم. ساختمان در یک چنین جای مهمی قرار دارد و شما ببینید که این...

نشست سعید جلیلی در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل لغو شد. مسئولان دانشگاه در شورای فرهنگی دلیل این تصمیم را «حفظ وحدت فضای دانشگاه» اعلام کرده‌اند.

محمدجواد ظریف در مصاحبه‌ای گفته است «مذاکرات مستقیم و چندوجهی درباره مسائل مورد اختلاف ایران و آمریکا چاره کار است».