چهارشنبه 14 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

فاطمه طباطبایی گفت: خواهش من از همه اقشار و به خصوص دانشگاهیان این است که این مسأله را جدی بگیرید که امام چه جایگاهی برای زنان قائل بودند، چه مقدار پیش رفته و چرا نشده است؟ آن موانع را شناسایی کنیم. اگر قانون مجلس یا هر جای دیگر هست، تلاش کنیم که حداقل مدیون نسل آینده نباشیم و قدمی برداشته باشیم که اندیشه امام را شکوفا کنیم.

آیت الله مسعودی خمینی گفت: خدمت مقام معظم رهبری در منزلشان بودم که آقای خاتمی به فرانسه رفته بودند. همان‌جا خود جناب آقای خامنه‌ای به من گفت که: «آقای مسعودی، ببین! رئیس‌جمهور ما دارد برای دیدن رئیس‌جمهور فرانسه می‌رود و او چقدر از پله‌ها پایین آمد برای استقبالش. این برای ما خیلی خوب است که رئیس‌جمهور ما را آن‌جور تحویل می‌گیرند.» خود مقام معظم رهبری این را فرمودند.

مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از بی‌عملی برخی مسئولان نسبت به قانون عفاف و حجاب گفت: قانونی که با وجود تصویب در مجلس و تأیید شورای نگهبان هنوز برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ نشده است. بزرگ‌ترین ضربه‌ها را از خودمان خورده‌ایم؛ زمانی که مردم بدون دقت، افرادی را برای مجلس، ریاست جمهوری یا شوراها انتخاب می‌کنند که به اجرای قانون خدا پایبند نیستند،...

حسن روحانی با بیان اینکه این روزها آن‌هایی که اصلاً با برجام کلاً مخالف بودند و می‌گفتند برجام اصلاً درست نبوده، و همه‌اش ضرر و خسارت بوده و اصلاً نفعی نداشته، خب اسنپ‌بک گوشه‌ای از برجام را از بین می‌برد، گفت: شما که قطعنامه را کاغذپاره می‌دانید، شما که کل برجام را بد می‌دانید، شما دیگر ساکت باشید.

امام جمعه اردبیل گفت: سه کشور اروپایی در خصوص برجام خیال کرده اند که مثل یک سوپرمارکت می‌ماند که هرچه دلشان خواست می‌توانند بردارند و هرچه را نخواهند می‌توانند نخرند در میان تمام بندها فقط به بندی عمل می‌کنند که به نفع آنهاست این نهایت تحکم، زورگویی و منیت مشمئز کننده است.

پناهیان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ساری، با اشاره به نمادهای فرهنگی غرب، معماری آمفی‌تئاتر را نماد زندگی تماشاگرانه دانست و گفت: در مقابل، مسجد در فرهنگ اسلامی، نماد مشارکت و مسئولیت اجتماعی است. تمدن اسلامی، مردم را به مسجد رسانده و تمدن غرب، به صندلی‌های تماشاچی در آمفی‌تئاتر.

نماینده مشهد و رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی نوشت: به وزیر بهداشت و معاونش تذکر دادم؛ 1. ظرفیت پزشکی باید به 15442 و دندانپزشکی به 2826 نفر برسد. 2. ظرفیت هیچ استانی کمتر از سال قبل نشود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که دو موضوع خروج از NPT و بستن تنگه هرمز در مجلس مطرح شده است و به عنوان واکنش‌های احتمالی کشورمان به فعال‌سازی مکانسیم ماشه در دست بررسی قرار دارد، گفت: غربی‌ها می‌خواهند سازوکار اسنپ‌بک را فعال کنند تا شکست خود در جنگ تحمیلی 12روزه را جبران کنند.

در گفت‌وگویی که با رئیس‌جمهور پزشکیان داشتیم، فرصت نیافتم درباره‌ی ناترازی‌ها از او بپرسم، از مهم‌ترین ناترازی‌های اکنون ما، از «ناترازی زمان». آنچه مسأله را پیچیده‌تر می‌کنداتخاذ یا عدم اتخاذ تصمیم‌های سخت نیست؛ مسأله‌ی خطیر ما، «تصمیم سخت بهنگام» است.

علم الهدی تسلیم شدن در برابر فرهنگ غرب را از موانع وحدت در جامعه خواند و گفت: مرعوب و مجذوب بودن برخی از شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی ما در مقابل آمریکا یکی دیگر از مشکلات تداوم انسجام و وحدت در جامعه است.

معاون بازرسی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) گفت: آیت الله حائری شیرازی در اولین خطبه نماز جمعه خود گفت که امام بدر کامل و ماه شب چهارده بود و هر کس چشمش کمی سو داشت، او را می‌دید، اما حضرت آقای خامنه‌ای ماه شب اول است، اگر صبر کنید، این هم بدر کامل می‌شود. امروز این را شاهدیم که همه انسان‌های آزاده، این ماه کامل را می‌بینند.

امام جمعه قم گفت: دشمنان تلاش می‌کنند به جای جنگ مستقیم، کشورها را از درون دچار فروپاشی کنند، اما به فضل الهی این نقشه‌ها برای ایران نه تنها به نتیجه نرسیده بلکه سبب تقویت انسجام ملی در شده است.

خطیب موقت جمعه تهران گفت: سفر رئیس جمهور به چین برای شرکت در اجلاس شانگهای یکی از روندهای برجسته دیپلماتیک در سال جاریست. در شرایط فعلی که امریکا چندجانبه‌گرایی را تضعیف می‌کند و ترامپ با زبان تهدید و تحریم و تعرفه با جهان سخن می‌گوید این اجلاس فرصتی استثنایی برای احیای چندجانبه گرایی برای نظام رو به فرسایش غرب و مقابله با تحریم هاست.

احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب به اظهارت ابطحی در خصوص بازداشت او پس از انتخابات 88 واکنش نشان داد.