دوشنبه 24 شهریور 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سخنگوی دولت اصلاحات نوشت: پیشنهاد روسیه برای فروش جنگنده‌های پیشرفته به هند و فروش تعدادی دیگر به الجزایر و عدم فروش آن‌ها به ایران هشداری دیگر بر ضرورت بازنگری در روابط با این ناهمسایه شمالی است.

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: بازرسان آژانس انرژی اتمی گزارش و نتیجه بازدیدهای خود را که جزو اسناد محرمانه آژانس است به رژیم متجاوز صهیونیستی دادند و این اطلاعات در ترور دانشمندان فیزیک استفاده شده است.

برادر شهید محمدمهدی طهرانچی روایتی از زندگی برادر شهیدش گفت که چگونه در تمام ابعاد زندگی، از کاهش حقوق خود تا اهدای طلا برای مردم غزه، نشان داد که چگونه می‌توان شهید زندگی کرد.

تصویری از «رایان قاسمیان» روی میز رئیس‌جمهور، در گفت‌وگو با مجری معروف آمریکایی را مشاهده می کنید.

رئیس جمهور در حاشیه سفر چند ساعته خود به آستارا از بندر تجاری این شهرستان بازدید کرد.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: لازم است استانداران و مدیران محلی با تکیه بر شناخت دقیق از شرایط استان خود، سیاست‌گذاری‌های متناسب انجام دهند.

استاد حوزه علمیه قم گفت: کسانی که ما به نام حجاب با آنها برخورد کردیم، الان در تلویزیون با آنها مصاحبه می‌شود و با اشک و آه و گریه از کشور، نظام و رهبری دفاع می کنند.

رئیس جبهه اصلاحات بیان کرد: حفظ همبستگی و انسجام ملی به وجود آمده، باید تقویت شود و نباید به گروه‌های تندرو و اقلیتی که همواره در پی تحمیل نظرات خود به اکثریت جامعه ایران بوده‌اند، اجازه داد تا همچنان بر طبل دو قطبی بکوبند و موجب تشدید خشم جامعه ایران شوند.

تصاویری از مسعود پزشکیان را در آیین شام غریبان مسجد اوچدکان طی سفر به استان به استان اردبیل را مشاهده می کنید.

رئیس‌جمهور به همراه استاندار گیلان در مراسم سومین روز درگذشت ابوالشهید حاج حافظ کوچکی‌نژاد ارم ساداتی حضور یافت و با خانواده ایشان ابراز همدردی کرد.

سید احمد محمودی با بیان اینکه رهبر ما نه در مخفیگاه، بلکه در کمینگاه دشمن ایستاده است کفت: با مدیریت هوشمندانه خود، توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند و حضور ایشان در میان مردم، به‌ویژه در شب عاشورا، نمادی از این روحیه مقاومت است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رژیم صهیونیستی همچنین تلاش دارد تا افکار عمومی را با بکارگیری هر وسیله‌ای از شکست تاریخی مقابل جمهوری اسلامی منحرف کند.

محمدرضا عارف صبح معاون اول رئیس جمهور گفت: مردم یکپارچگی خود را در جنگ تحمیلی 12 روزه و تهاجم غاصبانه رژیم صهیونیستی نشان دادند که یک صدای ایران حسینی از مردم شنیده شد و همه در این مسیر حرکت کردند.

فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی تلگرامی به اظهارات علی اکبر صالحی واکنش نشان داد.

سخنگوی دولت بیان کرد: غیبت رهبری بنا بر ملاحظات کاملا طبیعی بود، باید این ملاحظات اندیشیده می‌شد. کدام کشور اجازه می‌دهد که بزرگانش در معرض تهدید قرار بگیرند؟

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد با صدور پیامی از موضعگیری قاطعانه دو مرجع تقلید درباره تهدیدات دشمنان علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیر کرد.