جمعه 8 اسفند 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

حسن رسولی با اشاره به شرایط دشوار کشور و بازگشت تحریم‌ها گفت: شرایطی هم حاکمیت و هم ملت باید بپذیرند، تنها راه تاب آوری در وضعیت دشوار چیزی جز تقویت رابطه دولت - ملت نیست.

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: شلیک موشک‌های دقیق سپاه به قلب سرزمین‌های اشغالی با توکل بر خداوند، نمونه‌ای بارز از اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی است که امنیت و صلابت کشور را تثبیت کرده و قدرت بازدارندگی ایران را در منطقه تقویت کرد.

علیرضا سلیمی با اشاره به نشست اعضای فراکسیون ایرانیان خارج از کشور مجلس با عباس عراقچی، گفت: موجی از تقاضای سرمایه‌گذاری در ایران از سوی هموطنان خارج‌نشین ایجاد شده است.

سرلشکر امیر حاتمی، فرمانده کل ارتش، با تأکید بر این‌که «جنگ 12 روزه به اندازه 12 سال برای ما درس آموخته داشت»، گفت که نیروهای مسلح با تکیه بر تجربه‌های این درگیری و ترکیب فناوری با اقدامات سیاسی و اطلاعاتی، رویکردهای جدیدی را برای مقابله و تنبیه شدید دشمن اتخاذ کرده‌اند.

رئیس‌جمهور در تازه‌ترین موضع خود بر ضرورت رفتار عادلانه مدیران دولتی تأکید کرد و گفت خط قرمز دولت در همه امور، عدالت است؛ حتی در مواجهه با مخالفان.

نشست سران قوای سه‌گانه ظهر امروز به میزبانی رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به استقبال گسترده مردم فلسطین از زندانیان آزادشده تأکید کرد که این صحنه‌ها نشان داد مقاومت همچنان پایدار و پیروز است و رژیم صهیونیستی شکست را در تصاویر می‌بیند.

عباس گودرزی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه طرح دوفوریتی جمعی از نمایندگان در راستای تعلیق مصوبه مجمع تشخیص نظام در مورد CFT است، گفت: هیچ نهاد قانون گذاری حق فسخ، ابطال و رد مصوبات مجمع تشخیص مصلحت نظام را تا 10 سال ندارد.

کامران پولادی، عضو کمیسیون شوراهای مجلس، اعلام کرد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در دوره هفتم برای نخستین‌بار به‌صورت صددرصد الکترونیکی برگزار می‌شود. او گفت در پایتخت نیز انتخابات به شکل تناسبی برگزار خواهد شد تا احزاب به تناسب آرای خود کرسی بگیرند و حضور سیاسی آن‌ها پررنگ‌تر شود.

مجمع تشخیص مصلحت نظام بالاخره مصوبه CFT را با لحاظ شروطی پذیرفت اما در اقدامی تعجب برانگیز حالا جمعی از نمایندگان مجلس با ارائه طرحی سه‌فوریتی قصد دارند، از تودیع اسناد الحاق ایران به کنوانسیون CFT جلوگیری کنند.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس، در واکنشی صریح به سخنان علی شمخانی درباره «لزوم دستیابی ایران به توانمندی ساخت بمب اتم» نوشت: «امثال شما نه قدرت، بلکه تهدید تولید می‌کنید.»

حسام‌الدین آشنا، مشاور پیشین رئیس‌جمهور، با اشاره به سریال تازه‌ای درباره مذاکرات هسته‌ای ایران، گفت این مجموعه «چیزی بسیار بیشتر از یک روایت سوئیسی از برجام است».

سعید جلیلی، نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی، در سخنانی در جمع فعالان سیاسی و فرهنگی بابلسر تأکید کرد که توان موشکی جمهوری اسلامی «متعلق به ملت ایران» و «مایه امنیت کشور» است؛ توان دفاعی‌ای که به گفته او، بر دانش و اراده جوانان ایرانی استوار است نه اتکای به بیگانگان.

محمد صالح جوکار عضو هیات رئیسه فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: هرگونه مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی آغاز گرفتاری برای آمریکایی‌ها خواهد بود.

سخنگوی کمیسیون مشترک بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت در مجلس از تصویب کلیات لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در این کمیسیون خبر داد.

علی‌رغم تأکید حامیان طرح توقف تحویل اسناد پذیرش CFT بر این‌که به‌دنبال لغو مصوبه مجمع تشخیص نیستند، این پرسش مطرح است که آیا از نظر قانونی می‌توان جلوی اجرای این مصوبه را گرفت؟ آیا بار دیگر، وعده دولت و خواست عمومی با مانع روبه‌رو خواهد شد؟