دوشنبه 5 خرداد 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

آیت الله علوی بروجردی گفت: ثروتی که در این مملکت هست، در کمتر کشوری وجود دارد اما درآمد سرانه مردم ما از تمام این ممالک کمتر است.

قرار بود اعضای هیات رییسه مجلس که در کمیسیون‌های پر متقاضی، عضویت دارند جای خود را به نمایندگان فاقد کمیسیون تخصصی دهند و چنانچه سال آینده در انتخابات هیات رییسه اجلاسیه دوم رای نیاوردند می‌توانند وارد کمیسیون تخصصی که از عضویت در آن انصراف داده بودند، شوند به این معنا که یک نفر به ظرفیت این کمیسیون‌ها اضافه می‌شد.

مخالفت با استعفای عبدالکریم حسین زاده از نمایندگی مجلس برای حضور در دولت البته با دلایل مختلفی صورت گرفت اما اصلی ترین دلیل ان احتمالا نگاه مجلس دوازدهمی ها به حضور یک کُرد اهل سنت در کابینه بود.

رییس جمهور با بیان اینکه تلاش خواهیم کرد بر پایه صداقت از کمک همه نخبگان و افراد توانمند در مسیر ساختن ایران یاری بگیریم، گفت: قول می‌دهم که برای اعتلای کشور و سربلندی ایران از هیچ تلاشی دریغ نورزیم. اگر عشق به وطن نبود ریاست را به عهده دیگران که به آن علاقه دارند می‌انداختیم، چرا که ما به دنبال مقام و جایگاه یا کسب مال و منال نیستیم و علاقه‌ای هم به این نداریم که کسی از ما تعریف و...

مخالفت با استعفای حسین‌زاده و حضور او در سمت معاونت رئیس‌جمهور در عین حال با کنار گذاشتن یکی از تفاسیر صریح شورای نگهبان از اصل 141 قانون اساسی انجام شد.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی می‌گوید: بسیاری از حزب اللهی‌هایی که می‌شناختیم فرق کرده‌اند، منطبق با شرایط تغییر اجتماعی خیلی‌ها فرق کرده‌اند. خیلی از کسانی که در کیهان علیه ما فحش و بد و بیراه می‌نوشتند به آن طرف خط رفته‌اند و ما باید جلویشان را بگیریم.

تصاویری از رهبر انقلاب در جنگ تحمیلی را ببینید.

تا همین جا مسعود پزشکیان حضور موفقی در نیویورک داشته و راز حاشیه‌سازی تلویزیون‌های برانداز خارجی و رادیکال‌های داخلی غم‌گسار از دست دادن مناصب اجرایی و پایان عصر خالص سازان و پرداختن به این که مثلا دختر و داماد را با خود برده یا نه در همین است.

تحلیلگر ارشد سیاست خارجی با بیان اینکه برخی در کشور ما حضور دارند که گرچه جمعیتشان زیاد نیست، اما صدایشان بلند است، اظهار داشت: این عده، صدا و سیما را نیز در اختیار دارند و در نتیجه اقدامات همیشگی خود را با صدای بلند انجام می‌دهند.

40 سال بعد از دستور رضا پهلوی برای توقف استفاده از تقویم قمری در مکاتبات اداری، فرزندش کار ناتمام پدر را تمام کرد و تقویم هجری شمسی را به بهانه نداشتن اصالت دینی منسوخ کرد و به جایش تقویم شاهنشاهی را که مبنای نشستن کوروش بر تخت پادشاهی بود، قرار داد در حالی که تا زمستان 1354 منشاء تقویم هجری شمسی هجرت پیامبر مکرم اسلام (ص) از مکه به مدینه بود.

دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی درباره حضورش در جلسات هیئت دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی توضیحاتی ارائه کرد.

یکی از پیشکسوتان دوران جنگ تحمیلی، به بیان موضوعاتی در این باره پرداخته و روایت کرده است: ارتش عراق در مورخ 1359/6/13 دو منطقه مرزی قصرشیرین و مهران را گلوله باران کرد که با پاسخ شدید توپخانه ایران روبه رو شد. خبرگزاری‌ها از درگیری شدید شب 1359/6/13 و ادامه آن تا ساعت 13:30 همین روز در منطقه مرزی غرب خبر دادند.

رهبر انقلاب در دیدار امروز خود خاطره ای از روایت ترس یکی از رئیس‌جمهورهای شرکت کننده در اجلاس عدم تعهد از آمریکا تعریف کردند.

رهبر انقلاب فرمودند: این را باید از بن دندان درک کنیم که مسئله انرژی هسته‌ای، حقوق بشر و حقوق زن و این حرفها نیست، اینها بهانه است. مسئله، مسئله آوردن سخنی نو در قبال نظم باطل فاسد تبعیض آمیز جهانی است که امروز بر دنیا حاکم است.

سایت رهبری در توئیتر یک پست جدید منتشر کرد.