جمعه 16 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

همسر سردار شهید رشید با بیان اینکه ظاهرا ایشان تا بیمارستان نبض داشتند، گفت: در یک زمان خیلی کم بخش اعظم خانه پودر شد.

علی لاریجانی بازگشته و بعد از رد صلاحیت هم بیکار نشده و مشاور سیاسی رهبری بوده اما هر دوره هزاران نامزد واجد صلاحیت را با اراده سیاسی رد کردند و حاصل افت فاحش مشارکت و تشکیل مجلسی شد که چون دست آن از موضوعات دفاعی و امنیتی و فرهنگی و فضای مجازی کوتاه شده یگانه راه عرض اندام را سؤال و استیضاح وزیران می بیند.

نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، در خصوص تصویب کلیات و جزئیات لایحه مبارزه با قاچاق انسان، گفت: هدف این لایحه تشدید مجازات‌های مربوط به ورود، اسکان و اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز می‌باشد.

رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت گفت: دشمنان فکر نمیکردند که جمهوری اسلامی با وجود تحریمهای سخت، به قدرت نظامی دست پیدا کند، اما حملات سنگین ایران به اسرائیل، دل تمام آزادیخواهان دنیا را شاد کرد.

فعال سیاسی اصول‌گرا بیان کرد: ایران در سال‌های اخیر از تندروی گروه رادیکال لطمه های زیادی دیده و امیدواریم انتخاب لاریجانی برای دبیری شورای عالی امنیت ملی پایانی برای رویکرد و رفتارهای رادیکال باشد.

عباس عبدی، فعال رسانه‌ای اصلاح‌طلب، در روزنامه هم‌میهن در یادداشتی با عنوان «در اهمیت پدافند رسانه‌ای» نوشت: یکی از ناراحت‌کننده‌ترین وضعیت‌های این جنگ، اصطلاحاً کِلیر شدن فضای ایران به‌روی پرنده‌های متجاوز بود. درواقع در برابر آنان بدون دفاع شده بودیم.

مراسم اربعین شهدای اقتدار ایران در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دستگاه‌های نظامی کشور در جنگ تحمیلی 12 روزه عملکرد موفقی در مقابل دشمن داشتند، اما این موفقیت را پایه تمرکز بر بازدارندگی کردند یعنی تلاش می‌کنند با تمرکز بیشتر و سازماندهی کارآمدتر بتوانند بازدارندگی مؤثرتری در مقابل دشمن ایجاد کنند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از اظهارات برخی مسئولان درباره حملات اخیر رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: معیار تشخیص دیانت، تقوا و غیرت انقلابی افراد تمسک به کلام رهبری است.

رئیس اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، به سخنان سعید جلیلی واکنش نشان داد.

سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: حزب‌الله لبنان، حماس، انصارالله، حشد الشعبی عراق و نیروهای مقاومت در یمن و سایر کشورها، قدرتمندتر از گذشته عمل می‌کنند.

احمدیان اگرچه طی 808 روزی که سکاندار مهم‌ترین نهاد امنیتی کشور بود در اجلاس‌های مهم کشورهای دیگر حضور داشت، اما بیشتر به موضع‌گیری‌های تئوریک و در قالب تحلیل راهبردی می‌پرداخت.

سردار مجید خادمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران گفت: ما هرگز آغازگر جنگی نبوده‌ایم اما از جنگ آموخته‌های بسیار خوبی داریم، لذا حتماً دشمن را سرجایش خواهیم نشاند.

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: پروردگارا! تو بخشی از فرمانروایی را به من عطا کردی و برخی از تعبیر خواب ها را به من آموختی.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به احکام جدید شورای عالی امنیت ملی واکنش نشان داد.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه گفت: سلاح مقاومت، سلاح مردم لبنان برای دفاع از سرزمینشان است و این طرح نه در شورای دفاع لبنان و نه در هیچ عرصه‌ای به نتیجه نخواهد رسید.