چهارشنبه 15 مرداد 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

نشریه آمریکایی فوربس، چندی قبل در گزارشی آورد که در حال حاضر بیش از 20 هزار کاربر در ایران به اینترنت ماهواره ای استارلینک دسترسی دارند.

پیش از آنکه به موضوعات فنی انتقال پایتخت به مکران پرداخته شود، حفظ حیثیت دولت و مقامات آن باید مورد تاکید قرار گیرد.

خبر روزنامه شرق به نقل از سردار حسن‌زاده از سوی روابط عمومی سپاه محمد رسول الله (ص) تهران تکذیب شد.

عده‌ای درباره حوادث منطقه به ویژه لبنان و سوریه معتقدند جبهه‌ای که در برابر رژیم صهیونیستی و حامیان منطقه‌ای و غربی این رژیم ایستادگی می‌کند دچار شکست شده است. فروپاشی رژیم اسد در سوریه و انتخاب جوزف عون، فرد مورد نظر آمریکا و عربستان به ریاست جمهوری لبنان، ازجمله دلایل تکمیلی اصحاب این نظریه است.

دو عضو فراکسیون انقلاب اسلامی درباره پشت پرده استیضاح ها می گویند که هیچ لابی و سیاسی کاری نیست و تنها اهمال کاری وزرا منجر به شکل گیری این وضعیت شده است.

فرمانده کل سپاه می گوید: در نیروی سپاه جا برای نگهداری موشک‌ها نداریم و مدام در حال تولید تجهیزات جدید هستیم.

محسن رفیقدوست با بیان خاطره ای از آیت الله هاشمی گفت: بعد از انقلاب و ترور آقای هاشمی که اگر عفت خانم نبود آقای هاشمی شهید می‌شدند.

فاطمه هاشمی گ: قبل از انقلاب مامان من با خانواده های زندانیان خیلی ارتباط داشت. خبرها را بین زندان و خانواده ها رد و بدل می کرد. کمک های بابا به خانواده های زندانیان را مادرم می برد تحویل می داد. بابا وقتی که برای بار دوم از سربازی فرار کرد، مادرم باعث شد که دیگر دنبال بابام نیامدند.

رئیس جمهور در جریان سفر به شهرستان زابل، از روستای کلوخی این شهرستان، که دوران خدمت سربازی خود را در آن سپری کرده بود، بازدید و با مردم روستا دیدار و گفتگو کرد.

MQ-9 Reaper (همراه با سلف خود MQ-1 Predator) به نماد حملات نیروی هوایی ایالات متحده در نقاط داغ در سراسر جهان تبدیل شده است. در حالی که این پهپادهای بزرگ در حریم های هوایی مورد مناقشه بسیار آسیب‌پذیر هستند (همانطور که حوثی‌های یمن بسیاری از آنها را سرنگون کرده اند)، در محیط‌های کمتر مناقشه ای بسیار توانمند به نظر می رسند. با وجود قیمت بالای آنها (حدود 30 میلیون دلار برای هر فروند)،...

ظریف گفت: ما در خانه تلویزیون نداشتیم. رادیو در یک کمدی بود که قفل می‌شد و فقط سحرهای ماه رمضان برای اینکه وقت اذان معلوم شود، بیرون می‌آمد.

سخنگوی دولت به استیضاح وزرای دولت چهاردهم در مجلس واکنش نشان داد.

اسماعیل کوثری درباره عملیات کربلای 5 گفت: کربلای 5 سخت‌ترین عملیات بود. حضرت آقا هم در مورد آن یک تعبیری دارند و می‌گویند آن کسانی که در کربلای5 حضور پیدا کردند و جنگیدند، اگر در روز عاشورا بودند، حتما امام حسین را یاری می‌کردند.

رئیس‌جمهور در پیامی انتخاب رئیس‌جمهور جدید لبنان با رای اکثریت مجلس نمایندگان را به وی تبریک گفت.

حسین صمصامی و صاحب ایده دلار 20 هزار تومانی مدعی شد: مردم به درستی فهمیده‌اند که ریشه مشکلات ما، تحریم‌های اقتصادی نیست.

عوامل شبکه جاسوسی مرتبط با سرویس اطلاعاتی یکی از کشورهای حاشیه خلیج‌فارس دستگیر و به مراجع قضایی تحویل شد.