جمعه 9 آذر 1403

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

مناظره سوم آنچنان که انتظار می رفت نبود، مناظره ای که با ملموس ترین موضوعات مربوط به زندگی این روزهای مردم یعنی فیلترینگ و حجاب ارتباط داشت. پزشکیان از برخورد خشن با زنان انتقاد کرد و پورمحمدی از باور کردن زنان گفت. چهار کاندیدای دیگر هم هیچکدام اشاره ای به گشت ارشاد و طرح نور نکردند.

ماجرای رخ داده در میزگرد اجتماعی و فرهنگی آقای دکتر پزشکیان که منجر به ترک میز گفت‌وگو از سوی آقای دکتر فاضلی شد، تاسف‌آور بود و فارغ از علل و پیامدهای آن، نشانه‌ای از خشم فروخفته در جامعه ایران بود که در بالاترین سطح رسانه‌ای رخ داد.

«غایب حاضر» توصیف این روزهای مردی است که حتی نامش به کابوس جریان رادیکال تبدیل شده و تنها راه توجیه ناکامی‌های برآمده از مدیریت یکدست‌شده اجرائی خود را در تخریب چندباره چهره او می‌بینند.

مدت‌هاست اخراج اساتید دانشگاه در منظر افکار عمومی مورد بحث و گفت‌وگو است و به شکلی ناباورانه، چشم در چشم ملت و همچنین اخراجی‌ها این موضوع انکار می‌شود.

ام المصائب ایران و ریشه همه دردهای مردم ایران است که گروهی خود را یا جای خدا می پندارند یا جای مردم و با این توهم، خود را مالک سرنوشت مردم ایران می دانند و محق و مختار برای هر گونه تصمیم گیری برای آنها!

حسین انتظامی از کارشناسان میزگردهای فرهنگی صداوسیما به برخی رفتارهای کاندیداها کنایه زد.

پزشکیان در شبکه اجتماعی ایکس به احتمال انصراف زاکانی کنایه زد.

محمد فاضلی نوشت: اصولگرایان وقتی سوار اسب قدرت می‌شوند، دائم از اسلام‌گرایی و مستند کردن هر عملشان به دیانت دم می‌زنند. ایدئولوژیک می‌شوند و تندرو. انتخابات که می‌شود اسلام‌شان را پنهان می‌کنند، یک آیه هم نمی‌خوانند.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، با انتشار توییتی، سوالی مهم درخصوص برخورد با بانوان مطرح کرد.

سه تن از نامزدهای انتخاباتی در پایان مناظره سوم در جمع خبرنگاران از برنامه های خود گفتند.

یک استاد دانشگاه، درخصوص دومین مناظره انتخاباتی گفت: در مناظره دوم نیز، مانند مناظره اول این دو هدف محقق نشد و مجموعه بحث ها به یک سری حرف های کلی و مشهورات کارشناسی گذشت.

مصطفی پورمحمدی پس از مناظره در جمع خبرنگاران گفت: امشب خیلی به مردم قول دادیم هر کدام از این نامزدها پیروز شود خیلی بدهکار است چون در این مناظره بحث‌های جدی در همه ابعاد انجام شد.

زاکانی گفت: در جایی که در جناح بنده اشکالی وجود داشت، معتقدم بودم باید دو برابر باید با آنان برخورد کرد زیرا این پرچم و قلم آسیب نخورد، پیشینه مشخص است.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی گفت: بعضی ها دوست ندارند مشکل حل شود و همین دوستان وقتی دولت دنبال حل مسئله بود به دنبال سنگ اندازی بودند

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اهالی فرهنگ انتظار داشتند که بیشتر مورد توجه دولت سیزدهم قرار بگیرند.