یک‌شنبه 29 تیر 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

به نظر می‌رسد مشغله‌های آقای قاسمیان و مدیران منصوب ایشان در محفل صداوسیما، پرورش ماهی و میگو، اداره‌ی رستوران‌های زنجیره‌ای، اداره‌ی حوزه‌ی علمیه مشکات، اداره‌ی کارخانه‌ی تولید فرغون، اداره‌ی گرمخانه‌ی زنان (به‌تعبیر خودشان شلتر) و دیگر امور مثلا جهادی، باعث شده کتابخانه مجلس را به عنوان حیات‌خلوتی امن برای پوشش دیگر فعالیت‌های خود قرار دهند، و تنها از مزایای حقوق نجومی، با اضافه‌کاری...

یکی از پژوهشگران موسیقی نواحی خراسان از درگذشت احمد خان نورزایی معروف به احمد خاصه، آوازخوان و دوتار نواز خراسانی در روز یکشنبه بیست و سوم اردیبهشت ماه خبر داد.

زمانی که «فیوریوسا» در جشنواره کن به نمایش درآید، میزان دیالوگهای کاراکتر اصلی احتمالا تماشاگران را غافلگیر می‌کند. علی‌رغم آن‌که آنیا تیلور - جوی برای دو ساعت و نیم کاراکتر اصلی فیلم است اما فقط سی خط دیالوگ دارد.

محمدرضا گلزار که علاقه زیادی به ماشین و موتور دارد در جدیدترین استوری‌اش از موتور جدید و متفاوتش منتشر کرد.

آکادمی با یک برنامه ویژه قصد دارد تا به افتخار صدمین دوره برگزاری اسکار، به گسترش دامنه خود بپردازد.

تیپ متفاوت المیرا شریفی‌مقدم در نمایشگاه کتاب تهران را ببینید.

قسمت پایانی سریال «ملکه اشک‌ها» که حدود 10 روز قبل پخش شد، با 24.8 درصد بیننده در سراسر کره و 28.3 درصد بیننده در سئول، یک رکورد فوق‌العاده از خود به جا گذاشت. این سریال با روایت خلاقانه، بازی‌های نیرومند و ترکیب دلپذیری که از انواع ژانرها و مضامین رایج در سریال‌های کره‌ای ارائه کرده، از همین حالا مدعی عنوان بهترین سریال کره‌ای سال است.

لیلا برخورداری به تازگی تصویری از خودش در جشن تولد 46 سالگی‌اش منتشر کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی و سمعی بصری را با حفظ سمت به عنوان دبیر چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر منصوب کرد.

زندانی شدن صادق زیباکلام، تغییر معاون پارلمانی رئیس جمهور، حاشیه های جدید برای صندوق توسعه ملی و... از تیترهای امروز رسانه هاست.

حسین سلیمانی، بازیگر سینما و تلویزیون به تازگی خبر از ازدواج خود داد.

برای دوست و برادرم حسین معزی برادر دوستداشتنی‌ام سلام؛ سال‌هاست که می‌شناسمت و سال‌هاست که می‌دانم چقدر دغدغه دین و حوزه و روحانیت داری و چقدر دلت برای اعتبار دینداری در دنیای امروز می‌تپد.

سازمان سینمایی سوره در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب میزبان مخاطبان با محوریت معرفی آثار اقتباسی سوره می‌شود.

کیوان کثیریان منتقد سینما به جهت منصوب شدن رییس سازمان سینمایی در سمت دبیر جشنواره فیلم فجر باور دارد که ظاهرا دایره به قدری تنگ شده که به غیر از آقای خزاعی فرد دیگری باقی نمانده است که تایید دوستان را هم داشته باشد.

نمایش "حافظ" که به زندگی، زمانه و اندیشه های لسان الغیب، حافظ شیرازی می پردازد توسط احسان حاجی پور و مریم یاسین زاده نوشته شده و با تهیه کنندگی امید معلم و به کارگردانی احسان حاجی پور به زودی به روی صحنه خواهد رفت.

یک کارشناس رسانه درباره سریال عربی «حشاشین» که به تازگی پخش آن از پلتفرم‌ها متوقف شده است، می‌گوید: «حشاشین» آن‌طور که باید جذابیت بصری ندارد و بیشتر به نمادگرایی اهمیت داده است ضمن اینکه بسیار تاریخ اسلام را تحریف کرده است.