پنج‌شنبه 11 تیر 1405

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

بازیگران «پایتخت» در مشهد ادامه فصل هفت سریال را بازی می‌کنند و برخی از بازیگران جلوی دوربین سیروس مقدم رفتند.

قیمت بلیت کنسرت برای سومین‌بار طی امسال گران شد و به سقف 1 میلیون و 300 هزار تومان رسید، همین ماجرا سبب شده تا کنسرت تبدیل به یک تفریح دور از دسترس برای بخش گسترده‌ای از مردم شود.

محمد فیلی پیشکسوت سینما و تلویزیون، گفت: کسی این روزها حالی از ما نمی‌پرسد؛ وقتی با پیشکسوتان کار دارند، آنها وسط میدان هستند و وقتی کاری به آنها ندارند، گوشه خانه‌.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با پیشنهاد شورای سیاستگذاری، فواد توحیدی را به عنوان دبیر هفدهمین دوره جشنواره موسیقی نواحی انتخاب کرد.

بعد از ماه‌ها گمانه‌زنی و ابهام، از داستان آخرین فیلم کریستوفر نولان پرده برداشته شد و تاریخ اکران فیلم نیز مشخص شد.

معاون امور هنری طی حکمی احمد صدری را به عنوان سرپرست دفتر موسیقی معرفی کرد.

آنجلینا جولی و برد پیت پس از هشت سال به توافقی برای طلاق دست یافتند.

در ادامه تصویری جالب و کمتر دیده شده از مراسم عروسی «مهوش وقاری و محسن قاضی مرادی» را که در سال 1359 با یکدیگر ازدواج کردند می‌بینید.

یک هفته مانده به آغاز رای‌گیری برای انتخاب نامزدهای نهایی اسکار 2025، هالیوود ریپورتر جدیدترین پیش‌بینی خود را درباره اسکار پیش رو منتشر کرده است.

محمدحسین فرح‌بخش که خود از فیلمسازان کمدی است در برنامه هفت با بهروز افخمی این نکته را مطرح کرده که اکران تقلبی و بلیت پاره کردن بعضی فیلم‌ها پدر سینمای ایران را درآورده و صاحبان بعضی فیلم‌ها برای اینکه سالن‌های بزرگ سینماها را در اختیار بگیرند به سینمادارها پول می‌دهند (کارت می‌کشند) این وسط حق فیلم خوب خورده می‌شود که فرصت اکران از آن دریغ می‌شود.

ام کلثوم خواننده مصری، 126 ساله شد و از او ترانه‌های ماندگاری به جا مانده است.

بازار هنر در سال 2024 میلادی باز هم موفق نشد از رکودی که از سال قبل گریبانش را گرفته نجات یابد و رونق را تجربه نکرد.

مریم معصومی عکس‌هایی با حال و هوای کریسمس منتشر کرد.

بهروز وثوقی به تماشای کنسرت همایون شجریان رفت.

عملکرد سینماها تا پایان شب گذشته نشان می‌دهد که سینمای ایران موفق شده به لحاظ جذب مخاطب، به بالاترین میزان طی 24 سال گذشته برسد.

به دلیل همزمانی با شهادت امام علی‌النقی‌(ع)، سالن‌های نمایش، یک شب اجرا نخواهندداشت.