فرهنگی وبگاه خبر آنلاین
فرهنگی وبگاه خبر آنلاین
روحالله سهرابی مدیر کل نظارت سازمان سینمایی به پیام رضا کیانیان در رابطه با ناصر طهماسب واکنشی صریح نشان داد.
همشهری آنلاین نوشت: لوئیس همیلتون به عنوان سرمایهگذار فیلمی سینمایی با موضوع فرمول یک و نقشآفرینی برد پیت، توضیحاتی درباره این پروژه ارائه داد.
مدیرکل اداره نظارت بر نمایش سازمان سینمایی از نیم بها شدن قیمت بلیت سینما در 2 روز دوشنبه و سه شنبه هر هفته خبر داد.
سومین جلسه «کارگاه بازیگری و کارگردانی در سینما» با حضور داریوش فرهنگ عصر روز گذشته در سالن فردوس «موزه سینمای ایران» برگزار شد.
مبلغ نوشت: پاپ فرانسیس در دیدار با حجت الاسلام مختاری گفت: هر روز وقایع وحشتناک غزه را پیگیری میکنم و حتی تلفنی با برخی از شخصیتهای با نفوذ دینی ارتباط برقرار میکنم و خواهان آتش بس فوری هستم و معتقدم این جنگ به جز نابسامانی و تخریب و از دست دادن انسانهای بیگناه به ویژه زنان و کودکان، حاصل دیگری ندارد.
مهر نوشت: یک پژوهشگر رسانه از اهمیت سنجش اثرگذاری راهاندازی 200 کانال انتخاباتی در مشارکت مردم گفت و تاکید کرد باید تصویر دقیقی از میزان احتمالی مشارکت، پیش از راهاندازی این کانالها به دست آورد.
مهر نوشت: مرتضی پایهشناس کارگردان سینمای مستند که تیزر جشنواره «سینماحقیقت» را ساخته است، از خاطره همکاری با ناصر طهماسب گفت و او را هنرمندی دقیق، با دانش و متواضع دانست.
مهر نوشت: فیلمبرداری فیلم سینمایی «قهرمان جندی شاپور» به کارگردانی مهدی صاحبی که زندگی شهید مجید بقایی را به تصویر میکشد، ادامه دارد.
بازگشت لایحه حجاب به مجلس، شهادت یک مستشار نظامی ایران در سوریه، ادامه موضعگیریها علیه رفتر روسها با جزایر سه گانه و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
مبلغ نوشت: به تصریح قرآن کریم روز ولادت حضرت عیسی (ع) روز مبارکی است. در کنار منزلت والای حضرت مسیح، کارکردهای بنیادین فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و.... در بزرگداشت حضرت عیسی (ع) متصور است که باید مورد توجه قرار گیرد.
فیلم سینمایی «مریم مقدس» با کیفیت full Hd، از شبکه یک سیما روی آنتن می رود.
در پی تصویب تأسیس بنیاد ملی پویانمایی ایران در شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هیئت مؤسسی برای تدوین برنامه سال 1403 این بنیاد و همچنین افق پنجساله پیش روی آن تعیین کرد.
نشست رسانهای ششمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران، با حضور دکتر قادر آشنا معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی و دبیر این رویداد، دکتر مهدی شفیعی و محمدرضا فرجی صبح دوشنبه چهارم دی 1402 در سالن غدیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
معلمی که سالها خاک کلاس را خورده و صدها دانش آموز و سرمایه انسانی را برای توسعه و آینده روشن کشور تربیت کرده، حکمش این نیست که 6ماه برخلاف میلش به نمازجمعه شهر بویین زهرا برود، هرچندامام جمعه بویین زهرا، ازجمله علمای میانه رو و فرهنگی جامعه روحانی کشور هست.