فرهنگی وبگاه خبر آنلاین
فرهنگی وبگاه خبر آنلاین
حل مسائل اجتماعی نیازمند پذیرش برخی نارسایی ها و وجود اراده ای برای حل آنها از سوی حکومت است. در ایران اما دیری است که مسئولان با اتکا به نظریه توطئه می کوشند تا بیگانگان را عامل بسیاری از معضلات معرفی کرده و نقش خود را در پیدایش بحران ها انکار کنند. روشن است که با غلبه چنین نگاهی نمی توان به حل مسائل امیدوار بود.
مهر نوشت: آمازون و بنیاد تالکین در یک نبرد حقوقی چند جانبه بر سر فرانچایز «ارباب حلقهها» پیروز شدند.
هفت عضو مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری موفق به کسب دیپلم افتخار از بیستوپنجمین مسابقه و نمایشگاه بینالمللی نقاشی نوا زاگورا کشور بلغارستان شدند.
ما بهشکل تاریخی از مفهومپردازی عملیاتی و شاخصسازیشده بهشکل راهبردی در مسئله هویت ناتوان بودهایم. این موضوع سبب شده است در یک چشمانداز رفتوبرگشتی سند هویت ملی نداشته باشیم. ازاینرو، با تعارضات گفتمانی عدیدهای مواجه شدیم که نسبت تاریخی با آنها نداریم
مهر نوشت: فیلمساز آمریکایی ایرانی هنگام دریافت جایزه امی، سخنرانی خود را به تریبونی برای حمایت از مردم فلسطین بدل کرد.
مبلغ نوشت: آنچه از روایات برمیآید این است که روح انسان، بعد از پایان زندگی این جهان، در جسم لطیفی قرار میگیرد که نه بهکلی مجرد است نه مادی و چون همانند جسم دنیایی است به آن «قالب مثالی» یا «بدن مثالی» میگویند.
مهر نوشت: مراسم تشییع زنده یاد رضا صفاییپور امروز با حضور هنرمندان به سمت خانه ابدی برگزار شد.
مهر نوشت: هیات منصفه دادگاه «منهتن» درنهایت «جاناتان میجرز» بازیگر آمریکایی فیلمهای دنیای سینمایی مارول را در دو مورد آزار و اذیت و تعرض مجرم شناخت.
همشهری آنلاین نوشت: حنجره و صدای مصطفی راغب، خواننده موسیقی پاپ توسط یکی از شرکت های بیمه کشور، بیمه شد.
مهر نوشت: سرپرست گروه موسیقی «حنانه» از برگزاری یک برنامه ویژه موسیقایی به مناسبت فرارسیدن شب یلدا در مادرید اسپانیا با اجرای آثار قدیمی محمدرضا شجریان و شهرام ناظری خبر داد.
مهر نوشت: مهدی حاجی یوسف کارگردان مستند «اُ-324» با اشاره به اینکه این مستند به زندگی عطاالله صفوی میپردازد، معتقد است که باید مستندسازان را از نظر ایده پردازی آزاد بگذارند تا تنوع تولیدات بالا برود.
همشهری آنلاین نوشت: محمود دولتآبادی، خالق آثاری چون «کلیدر»، «جای خالی سلوچ» و «روزگار سپری شده مردم سالخورده» گفت: اغلب رمانخوانهای حرفهای ما به شکل سنتی رمان میخوانند و امکان مطالعه دیجیتال برای همه میسر و مهیا نیست.
آیین نکوداشت زنده یاد «جعفر والی» عصر روز گذشته دوشنبه 27 آذر در سالن فردوس موزه سینمای ایران برگزار شد.
مهر نوشت: سر مکانیکی «ای. تی» که در فیلمی به همین نام از استیون اسپیلبرگ در سال 1982 به کار رفته بود، در حراجی فروخته شد.
مبلغ نوشت: تن دادن حوزه نجف به الگوهای جدید دولت نه به معنای روی گردانی از نظرات کلاسیک امامت بلکه نشان از تداوم تفکری است که در درون شرایط سیاسی و زبانی گذشته شکل گرفته است. شرایطی که آنان را قانع می کرد در محیط عراق در پی نظمی شرعی که فقیه یا غیر از فقیه، بر آن حکومت کند، نباشند و همواره از دولتی مدنی حمایت نمایند.