یک‌شنبه 14 تیر 1405

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

آمار فروش و تماشاگران نمایش تالارهای اصلی، چهارسو، قشقایی، سایه، کارگاه نمایش و کافه‌تریای قشقایی مجموعه تئاتر شهر، همچنین تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه 25 اسفند ماه 1402 اعلام شد.

مستند ماجرای ساخت بازی قسمت دوم «آخرین بازمانده از ما» به روایت کارگردان و عوامل آن، به صورت دو زبانه، در فیلیمو منتشر شد.

پروین بدون شک نخستین زنی بود که نشان داد در میدان سخنوری از مردان فراتر می‌تازد و شعرش از شعر مردان برجسته‌ی معاصر دست‌کمی ندارد... بی‌شک او مظهری است از یک زن عفیف و نمونه و هرگز آن شوخ و شنگی که در خلال اشعار دیگر شاعره‌ها و من‌جمله من به چشم می‌خورد در دیوان او وجود ندارد

ایرنه پاپاس بیشتر از توانایی واقعی بازیگری، بر پایه کلیشه‌های نژادی و ملیتی در نقش زن مقتدر و آتشین مدیترانه‌ای در فیلم‌ها به کار گرفته می‌شد.

در همه‌ی کشورهای انقلابی خودتان بهتر می‌دانید هزاراها نفر در همان روزهای اول انقلاب اعدام می‌شوند، و اگر ما می‌خواستیم مثل دیگر کشورهای انقلابی که خودتان بهتر می‌شناسید عمل کنیم با آن عصبانیتی که مردم از عوامل رژیم و دستگاه دارند، باید روزی صد نفر اعدام بشوند؛ ولی خوب ملاحظه می‌کنید از اول تا به حال چند نفر اعدام شده‌اند.

پنج پویانمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مرکز فرهنگی هنری «کاسا انسندیدا» در پایتخت کشور اسپانیا به نمایش در می‌آید.

مردم مثل گذشته با هم حرف نمی‌زنند و وقتی صحبت از سرگرمی به میان می‌آید، گزینه‌های متعدد و بی‌معنا و مبهوت‌کننده‌ای پیش روی مخاطب است.

پوران درخشنده از ساخت فیلم «عشق» در کانادا تا نگارش کتابی به نام مادرش گفت

کره منتظر اکران فیلم جدید بونگ جون‌هو با بازی رابرت پتینسون است و قرار است آن را زودتر از دیگر نقاط جهان اکران کند.

اختتامیه‌ی اولین دوره‌ی جایزه‌ی کتاب «پرانتز» به دبیری جهانگیر شهلایی با اعلام برگزیدگانش در سه بخش، روز چهارشنبه 23 اسفند 1402 در مجموعه کاف‌کتاب برگزار شد.

هم‌زمان با زادروز پروین اعتصامی، مراسم اکران فیلم «پروین» و اهدا پارتیتور، لباس و گردنبند شخصیت پروین اعتصامی در این اثر باحضور محمدرضا شریفی نیا تهیه کننده، محمدرضا ورزی نویسنده کارگردان، بهزاد عبدی آهنگساز و سایر عوامل این فیلم، هنرمندان و علاقه‌مندان به این شاعر پرآوازه در موزه سینمای ایران برگزار شد.

محمد جواد بشارتی از پژوهشگران و کارشناسان شناخته شده حوزه موسیقی نواحی ایران طی روزهای گذشته در سکوت خبری دار فانی را وداع گفت.

پروژه موسیقایی «با من بخوان» به آهنگسازی حسام ناصری و خوانندگی علیرضا قربانی در ایام نوروز 1403 هم میزبان مخاطبان خواهد بود.

«بی‌بدن» که تمرکزش بر ابعاد اجتماعی پرونده‌ای جنایی است و الناز شاکردوست، پژمان جمشیدی، سروش صحت و گلاره عباسی در آن حضور دارند، بخت دوم موفقیت در گیشه نوروز است.

ژولیت بینوش، بازیگر فرانسوی برنده اسکار جانشین فیلمساز لهستانی آگنیشکا هالند در مقام رییس آکادمی فیلم اروپا می‌شود.

مجتبی ملکی، روح‌الله داداشی، برادران قرایی و فاطمی؛ این‌ها اسامی‌ای است که اوایل دهه 80 به‌واسطه برنامه پربیننده «قوی‌ترین مردان ایران»، به اوج شهرت رسیدند. ورزشکارانی با چهره‌ها و اندامی متفاوت که در آیتم‌های مختلف با یکدیگر به رقابت می‌پرداختند.