دوشنبه 6 اسفند 1403

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: خان محمد آدینه پور از اساتید موسیقی مقامی شمال خراسان صبح امروز در بیمارستان خاتم الانبیای شیروان به علت کهولت سن درگذشت.

مهر نوشت: سینماهای فرانسه در بحبوحه شورش‌های سراسری که به دلیل تیراندازی مرگبار پلیس به یک نوجوان 17 ساله رخ داد، تعطیل شدند.

ایرنا نوشت: بازیگر «لحد» این نمایش را اثر مستندی می‌داند که پاسخ‌دهنده و پاسخگو نیست و طرح کردن سوال در ذهن مخاطبان برتری و امتیاز آن به شمار می‌آید. وی گفت: من تلاش کردم در بین مرز خشونت و عشق بازی کنم‌. در واقع نقشی را به تماشا گذاشتم که هم ظالم است و هم مظلوم.

رسول صدرعاملی در تدارک ساخت فیلمی با اقتباس از کتاب «زیبا صدایم کن» نوشته فرهاد حسن‌زاده است.

مراسم بزرگداشت عباس کیارستمی با عنوان یک روز با کیارستمی در سالن شهنار خانه هنرمندان با استقبال دوستداران و شاگردان و همکاران وی برگزار شد.

ایسنا نوشت: پس از «ارنست همینگوی» این‌بار نوبت به «ویرجینیا وولف» رسید که چاپ جدید رمانش با هشدار جدی برای خوانندگان منتشر شود.

ساترا اعلام کرده است بسته محتوایی تیرماه و اعیاد قربان و غدیر را در قالب 202 برنامه و مجموعه تلویزیونی به رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر اعطاء می‌کند.

تسنیم نوشت: مسیری که آقای جلیلی و تیم جدید صداوسیما در پیش گرفته‌اند تقریباً اکثر طیف‌ها و حتی بعضی حزب‌اللهی‌ها را نگران کرده است، الا احتمالاً خود آنها را، اگرچه اگر بشنویم که خود آنان هم نگران شده‌اند، اتفاق عجیب و غریبی رخ نداده است.

مبلغ نوشت: عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه قرآن کریم منبع اخلاق، ایمان، انسانیت، تفکر و اندیشه است، گفت: این اتفاق در ایام حج می توانست بسیار تحریک آمیز باشد اما ما شاهد موضع گیری عاقلانه ای از طرف مسلمانان بوده ایم و آن ها ضمن محکومیت شدید این اتفاق، از موضع انسانی و اعتقادی با این مسئله مخالفت کردند و اقدام متقابل انجام ندادند.

ایسنا نوشت: طی روزهای اخیر ویدئویی از عاطفه میرسیدی، مجری و خبرنگار سابق صداوسیما در حوزه سلامت منتشر شده که او را با ظاهری متفاوت از آنچه تا به حال مقابل دوربین دیده شده بود و در فضای کاری متفاوت نشان می‌دهد و واکنش‌های متفاوتی را هم به همراه داشته است.

آخوند رهبر با بیان اینکه بسیاری از مسیحیان زندگی مسالمت آمیزی با مسلمانان دارند، گفت: مسیحیان به کتب آسمانی اعتقاد دارند و احترام زیادی قائلند.

دوازدهم تیر هرسال، سالگرد ماجرای ایرباس منهدم شده ایرانی است؛ و من این صحنه بازگشت ناو «وینسنس» از این فاجعه و استقبال پرشکوه و همراه با جشن و شادی در بندر «سان دیه‌گو» را بسیار تراژیک‌تر از آن لحظه فشار دادن ماشه شلیک دو موشک و شهادت آن شصت‌وشش کودک مظلوم و بی‌گناه می‌دانم و اما چرا؟

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه حضور در جشنواره تئاتر عروسکی ضمن اشاره به تامین بودجه لازم و آغاز ساخت و ساماندهی حریم تئاتر شهر، گفت برای حمایت از برنامه‌های تئاتری هیچ محدودیتی ندارند.

ایسنا نوشت: پنجمین قسمت از سری فیلم‌های اکشن «ایندیانا جونز» در حالی با بودجه چند صد میلیون دلاری اکران شده که در نخستین هفته نمایش انتظارات را برآورده نکرد و در سینمهای چین با یک شکست بزرگ همراه شد و به احتمال فراوان این آخرین قسمت از این سری فیلم خواهد بود.

اسامی کشورهای شرکت‌کننده در نخستین جشنواره بین‌المللی «فیلم حوا» اعلام شد.

مهر نوشت: قیس یساقی کارگردان نمایش «مَثلِث» که در این دوره از جشنواره نمایش عروسکی حضور دارد درباره ویژگی های نمایش و دشواری های تئاتر کار کردن در حوزه عروسکی توضیحاتی ارائه داد.