فرهنگی وبگاه خبر آنلاین
فرهنگی وبگاه خبر آنلاین
ابراهیم گلستان در نهایت روز سه شنبه 22اوت 2023 در منزل مسکونیاش در بریتانیا و در کنار خانواده اش درگذشت. مراسم خاکسپاری او به طور خصوصی برگزار خواهد شد.
همهشان در آن اتاق سوزانده شدند. همانجا جلوی چشم ما. فکر نکنی ما نمیدیدیم که دارند جان میدهند. ما حتی داشتیم دست میزدیم وقتی آنها داشتند میمُردند.
علی ضیا با انتشار عکسی از دوستش در ماشین نوشت: باجناق عزیز تو خوابم قشنگه.
انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران با انتشار متنی نکاتی را جهت قرارداد آثار سینمایی برای نمایش در پلتفرم های شبکه نمایش خانگی منتشر کرد.
مبلغ نوشت: انشالله رحمتی، نجفقلی حبیبی، احمد تمیم داری، عبدالرضا مظاهری و محمود شالویی از جمله اساتید این دوره هستند.
مبلغ نوشت: معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه از تغییر روز وقف از 27 صفر به 16 ربیع الاول بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.
فیلم سینمایی «کسی نبود بپرسد» که این روزها در بخش رقابت جشنواره جگران هندوستان حضور دارد، داستانی درباره فاش شدن راز پنهان یک مرد میانسال و تنهایی او است.
ایرج طهماسب که به تازگی از برپاییِ نمایشگاه نقاشی خود خبر داده است، بهرغم سالها فعالیت در حوزه نمایش و تصویر، در حقیقت بخشی از تحصیلاتش در حوزه هنرهای تجسمی بوده است.
فرادید نوشت: تصاویر دربار قاجار جزو قدیمیترین عکسهایی هستند که در بدو ورود صنعت عکاسی به ایران تهیه شدهاند. در اینجا تعدادی از عکسهای رنگیشده مربوط به حرمسرای ناصرالدینشاه قاجار را ملاحظه میکنید
مبلغ / ا 30 مرداد در تقویم کشور به نام روز بزرگداشت علامه مجلسی زینت یافته است؛ دانشمندی که ده ها کتاب برای ترویج فرهنگ اسلام نوشت و بحارالانوار که در 110 جلد منتشر شده، یکی از کتاب های اوست؛ کتابی که به کمک جمعی از شاگردانش نوشت و به موسوعه بزرگ حدیثی شیعه معروف شد.
به بهانه خروج رضا جاودانی از تلویزیون نگاهی انداختیم به چند مجری که بخاططر وضعیت مردم دیگر حاضر به همکاری با صداوسیما نشدندو
ایرنا نوشت: دبیر سیامین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران با صدور احکامی، داوران این رویداد هنری را منصوب کرد.
مبلغ نوشت: عبدالعزیز دهلوی عالم اهلسنت و مخالف اعتقادات شیعه، گفتاری پیرامون شهادت حسنین علیهمالسلام دارد که قابل تامل است!
مبلغ نوشت: نام یک فعال افراطگرای هندو که سوابق دیرینهای در اسلامستیزی علیه مسلمانان هند دارد از فهرست سخنرانان پارلمان ادیان جهان حذف شد.