جمعه 31 مرداد 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

طرفداران انیمه‌های ژاپنی می‌توانند دوبله اختصاصی انیمه «قلعه متحرک هاول» را با بهترین کیفیت صدا و تصویر از فیلیمو تماشا کنند.

ایسنا نوشت: رخدادی مانند کودتای 28 مرداد سال 1332 نه تنها بر شرایط اجتماعی و سیاسی کشور تاثیرگذار بوده که تاثیر آن بر وضعیت فرهنگی و هنری هم انکارنشدنی است. تعطیلی تئاترهای لاله‌زار و دستگیری برخی از هنرمندان تئاتر در آن مقطع، تنها یکی از پیامدهای این رویداد سیاسی بر فعالیت‌های فرهنگی بود.

مهر نوشت: چارلی کافمن رییس‌های استودیوهای هالیوودی را به خاطر پرداخت‌های چندش‌آور به نقد کشید و گفت: پول آن‌ها از آنجا می‌آید که دیگران پول‌شان را نمی‌گیرند.

حسین انتظامی در کتاب «پرگار» نوشت: سیاست‌های تبلیغات اعم از رسانه‌ای و از جمله صدا و سیما محیطی، مجازی و.... را وضع و بر صحت اجرای آن نظارت می‌کند و اختیارات بالایی دارد، لذا ممنوعیت سابق برای حضور چهره ها در تبلیغات برای کالاها و خدمات ایرانی برداشته شده چون همه دستگاه ها منطقاً باید در خدمت درون‌زا بودن اقتصاد و تولید و ترویج کالاهای ایرانی قرار می‌گرفتند.

ایرنا نوشت: آیین تشییع پیکر زنده‌یاد استاد جلال شباهنگی هنرمند فقید عرصه هنرهای تجسمی فردا - یکشنبه (29 مرداد) در پهنه رودکی برگزار می‌شود.

در طول ریاست هیچ رییسی بر سازمان سینمایی اصلا چنین اتفاقی به این شدت رخ نداده بود که در کمتر از 6 ماه پنج فیلم سینمایی لو برود و این نشان دهنده آن است که وضعیت سینمای ایران چندان هم تحت کنترل نیست.

اخیرا، «تفریق»، به عنوان چهارمین فیلم سینمایی لو رفته، منتشر و در دسترس کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.

ایلنا نوشت: مدرسه روزنامه‌نگاری و مطالعات رسانه بهاران میزگردی با عنوان «نقد پایبندی حرفه‌ای و حقوق روزنامه‌نگاران» با حضور بهروز بهزادی مدیر مسوول روزنامه اعتماد، محمد مهاجری روزنامه‌نگار و مجید رضاییان استاد روزنامه‌نگاری و پژوهشگر به صورت آنلاین و حضوری برگزار کرد.

ایسنا نوشت: سازمان صداوسیما به عنوان یکی از تاثیرگذارترین نهادهای رسانه‌ای کشور، این روزها حال و روز چندان خوشی ندارد؛ نه در حوزه تولید و نه در حوزه حواشی پیرامون این سازمان که رسانه ملی را روز به روز از وظایف ذاتی خود دورتر می‌کند.

شورای صدور پروانه ساخت آثار سینمایی در جلسه اخیر با 9 فیلم‌نامه موافقت کرد.

بهرام افشاری در نخستین تجربه کارگردانی‌اش فیلم کوتاه «خانه خاکستری» را ساخت.

مبلغ نوشت: الکساندر ووچیچ رئیس جمهور صربستان مخالفتش با هرگونه قوانین مربوط به ازدواج همجنس گرایی و «جنس سوم» را که توسط غرب ترویج می‌شود، اعلام و عنوان کرد که در طول دوران ریاست جمهوری خود هیچ قانونی را در این خصوص امضا نخواهد کرد.

فیلم‌های کوتاه «بیت حشرات»، «گس» و «نقش‌ه» در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران اکران و بررسی می‌شود.

ایسنا نوشت: سینمای کره جنوبی با یک فیلم مهیج و استونی نیز با یک اثر مستند در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی اسکار 2024 حضور خواهند یافت.

مبلغ نوشت: مقاله حاضر نگاهی است کوتاه به وضعیت زنان یهودی ایرانی که در مراحل مختلف زندگی بررسی می‌شود. جالب است بدانید دفترخانه خاص ثبت ازدواج‌های اقلیت یهودی در تهران، تعداد متوسط ازدواج یهودیان این شهر را 40 تا 70 مورد در سال گزارش کرده است. البته یهودیان ایرانی به علت زندگی در کشوری مذهبی و سنتی، بافت سنتی جامعه خود را کم‌وبیش حفظ کرده‌اند. اگرچه در مواردی حفظ این نگرش سنتی همیشه...

مبلغ نوشت: کسب‌وکارِ صنعتِ مثبت‌اندیشی پس از بحران رکود اقتصادی 2008 رونق گرفت. در این زمان بود که سیاستمداران به سراغ روانشناسان و اقتصاددانان رفتند و از آنها پرسیدند حالا که شاخص‌های عینی برای اندازه‌گیری کیفیت زندگی و برابری افول کرده‌اند، آیا می‌شود سراغ شاخص‌هایی رفت که نشان دهند مردم به رغم مشکلات هنوز احساس شادکامی دارند؟ پاسخ مثبت بود.