شنبه 1 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

رییس جمهور در اختتامیه جشنواره ملی رسانه‌های ایران گفته است: رسالت دولت و اصحاب رسانه امیدآفرینی است، اما رسالت رسانه‌ها همیشه آگاهی بخشی است.

رضا رشیدپور با انتشار توییتیدر واکنش به ساخت دیزنی‌لند اسلامی نوشت نمی‌دانم چه اصراری به اضافه کردن پسوند دارید؟ دیزنی برای والت دیزنی است.

ایسنا نوشت: وزیر اطلاع رسانی لبنان به دلیل مشکلاتی که تلویزیون لبنان با آن مواجه است، تصمیم به تعطیلی آن گرفته است.

حامد علامتی؛ رئیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعلام کرده که قرار است در دو سال دیزنی لند اسلامی ساخته شود که عملا چنین چیزی ممکن نیست، چون تمام دیزنی لندهای دنیا برای ساخته شدن به زمان‌های طولانی‌تر نیروهای بیشتر و هزینه‌های میلیارد دلاری نیازمند بودند.

مبلغ نوشت: محمد قاسم‌پور گفت: «صحنه آخر» انعکاس تعزیه‌ای است که در آن وقتی شمر به قتلگاه می‌رود مردم وارد تعزیه شده و اجازه شهادت امام حسین (ع) را به دست شمر نمی‌دهند.

مبلغ نوشت: آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس تفسیر خود به جایگاه نظام اسلامی اشاره کرده و مبلغین را از افراط و تفریط در دفاع از نظام بر حذر می دارند، و در این باره می فرمایند که هم باید هزاران جنبه مثبت نظام جمهوری اسلامی را دید و هم اگر جایی «خلاف شرع» یا «اشکال» باشد، تذکر...

ایسنا نوشت: کورش صفوی در 67 سالگی از دنیا رفت.

ایسنا نوشت: در عملیات «نصر 7» چون حفظ ارتفاع اصلی بُلفت برای عراق بسیار مهم بود، فرمانده سپاه پنجم عراق با مشاهده فشارهای وارده بر نیروهای تحت امر خود، دستور شدیداللحنی را به فرمانده تیپ 18 پیاده ابلاغ کرد که این فرمان عیناً به رده‌های پایین‌تر ابلاغ شد.

مبلغ نوشت: رهبر کاتولیک های جهان در ماه ژانویه سال جاری میلادی هم گفته بود همجنسگرایی گناه است ولی جرم نیست

حسین انتظامی هشت دوه یعنی معادل 16 سال نماینده رسانه‌ها در هیئت نظارت بر مطبوعات بود و در آن دوره قرار شده بود تا روزنامه جهان نیوز توقیف شود اما تنها با یک رای این اتفاق رخ نداد.

چند میز و صندلی چیده‌اند. قرار است فضای دادگاه به خوبی تداعی شود، پس نفس حضار را در سینه حبس می‌کند. قاضی وارد شده و دادستان به ایراد اتهام می‌پردازد.

فیلم کوتاه «آمبولانس» به کارگردانی حسین محروقی در انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس وابسته به بنیاد فرهنگی روایت فتح ساخته شد.

معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی گفت: ساخت فیلم «کاباره» به دلیل کسب نکردن مجوزهای لازم، ارتکاب تخلف و رعایت نکردن قوانین و مقررات از سوی نهادهای انتظامی و امنیتی متوقف شد.

ایرنا نوشت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه رئیس جمهور همواره بر گسترش روابط با کشورهای دوست تاکید کرده است، گفت: ایران آماده امضای تفاهم نامه همکاری‌های فرهنگی با ویتنام است.

«یکی از افسوس‌های من هنوز هم در این آخر عمر این است که ای کاش به جای شعر، یک اتفاقی می‌افتاد و من دنبال موسیقی می‌رفتم. شاید کمتر کسی باور کند ولی من وقتی یک ساز تنها را می‌شنوم، همراه این ساز، هزار آهنگ به عنوان هارمونی و کنترباس و کنترپوان و غیره در ذهنم ساخته می‌شود...»