یک‌شنبه 22 تیر 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: روزنامه المدینه عربستان اعلام کرد که پیوستن محمد صلاح به الاتحاد قطعی شده است.

ورزش سه نوشت: روبرتو تورس، ستاره اسپانیایی مدنظر استقلال در ایران ماندگار شده است اما دیگر شاگرد جواد نکونام نخواهد بود.

ورزش سه نوشت: هواداران پاری سن ژرمن حتی در آمریکا هم دست از سر لیونل مسی برنمی‌دارند. گروهی از هواداران پی‌اس‌جی در بازی اخیر اینترمیامی به آزار ستاره بزرگ آرژانتینی ادامه دادند.

خبرورزشی نوشت: عارف غلامی راهی برای بازگشت به استقلال نخواهد داشت.

ورزش سه نوشت: به دلیل مشکلات در مدارک شناسایی، عمرو ورده در آستانه اخراج از قبرس قرار دارد!

فارس نوشت: سرمربی تیم ملی فوتبال امید گفت: اجازه دادیم تمرکز نکونام روی بازی‌های تیمش باشد اما سه‌شنبه با او جلسه‌ای برگزار خواهیم کرد.

فارس نوشت: سرمربی تیم فوتبال استقلال به اخراج مربیان اسپانیایی این تیم واکنش نشان داد.

ورزش سه نوشت: عبدالوارث کریمی شناگر افغان که برای شرکت در مسابقات دانشگاه های جهان اعزام شده بود در آب غرق شد!

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: اولویتم تیم ملی و همه چیز برای من استقلال است. بازیکنانم را به جایی که به من نه، بلکه به تیم و باشگاه ضربه بزند، تقدیم نمی‌کنم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال از پیوستن بازیکن اسپانیایی مد نظر خود به یک تیم دیگر خبر داد.

خبرورزشی نوشت: عدم همخوانی تقویم کنفدراسیون فوتبال آسیا با یوفا به خصوص بر سر برگزاری بازی های جام ملت ها موجب اذیت لژیونرهای آسیایی و باشگاه های اروپایی آنها شده است.

ایرنا نوشت: رئیس فدراسیون کشتی در پاسخ به شائبه کمرنگ شدن نام تختی در دوران مدیریت وی گفت: برخی به دنبال القای تفکر خود به نام تختی بودند اما من کاری کردم که تمام ایران در تولد تختی سهیم باشند.

آرش میراسماعیلی در کافه خبر درباره امضای یک ایرانی پای برگه تعلیق چهار ساله ایران صحبت کرد.

خبرورزشی نوشت: از نزدیکان تیم ملی شنیدیم که به احتمال فراوان محمدحسین مرادمند جانشین محمدحسین کنعانی زادگان در تیم ملی ایران خواهد شد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از رایزنی‌های وزارت امور خارجه و فدراسیون فوتبال برای برگزاری رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا در ایران و عربستان خبر داد.

سردار آزمون پس از شرکت در تست‌های پزشکی باشگاه رم قرارداد خود را با این تیم ایتالیایی نهایی کرد.