یک‌شنبه 12 مرداد 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: مدیرعامل پرسپولیس گفت: چه کسی گفته من با بیرانوند جلسه داشتم؟

فارس نوشت: هافبک تیم ملی المپیک کشورمان مدنظر باشگاه استقلال قرار دارد.

مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال تراکتور به فولاد پیوست.

ورزش سه نوشت: علیرضا بیرانوند فردا در جلسه با مدیران تیم شرایط خود برای ادامه همکاری را دنبال خواهد کرد.

اطلاعات آنلاین نوشت: مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: مرحوم حجازی همواره از افراد لات و بازوکلفت یاد و نسبت به آنها ابراز بیزاری می کرد و حالا این اتفاق در کمپی افتاده که به نام خود اوست!

ایرنا نوشت: منابع مالی برای پرداخت رضایت‌نامه محمد محبی فراهم شد تا این بازیکن فصل آینده نیز با پیراهن استقلال در لیگ برتر حاضر شود.

خبرورزشی نوشت: لیونل مسی دارای چهار آپارتمان به ارزش 15 میلیون پوند در ساحل میامی است، اما به دنبال خانه‌ای دیگر در کنار آب‌های اقیانوس اطلس می‌گردد.

ورزش سه نوشت: سرمربی استقلال تصمیم گرفته تا زمان خرید بازیکن در پست‌های مورد نظر، بازیکنی را در لیست مازاد قرار ندهد.

ورزش سه نوشت: نقل و انتقالات پرسپولیس در نهایت تا جایی پیش خواهد رفت که بودجه نزدیک به 400 میلیاردی این تیم به پایان برسد.

میلاد محمدی با انتشار یک استوری برای برادر خود در تیم استقلال آرزوی موفقیت کرد.

سرپرست باشگاه استقلال از صحبت پیرامون اتفاقات جنجالی تمرین روز پنجشنبه آبی‌پوشان خودداری کرد، اما به نظر می‌رسد این مسئله را ساختگی می‌داند.

آنا ورزشی نوشت: باشگاه استقلال از سعید مهری به دلیل فسخ یکطرفه قراردادش شکایت کرد.

دروازه‌بان شماره یک پرسپولیس در جلسه 90 دقیقه‌ای با رضا درویش به اختلاف نظر شکل گرفته پایان داد و به کار در این تیم ادامه خواهد داد.

ایسنا نوشت: بازیکن جدید تیم فوتبال استقلال می‌گوید اطلاعی از وضعیت قایدی و محبی ندارد اما می‌خواهد در استقلال دیده شود.

باشگاه استقلال از مهرداد محمدی به عنوان اولین خرید این باشگاه رونمایی کرد.

مهرداد محمدی بازیکنی که فصل قبل در لیگ قطر بازی می کرد، برای عقد قرارداد با استقلال وارد این باشگاه شد. منبع: ورزش سه