ورزشی وبگاه خبر آنلاین
ورزشی وبگاه خبر آنلاین
تسنیم نوشت: رئیس فدراسیون فوتبال گفت: درباره بازی با بلغارستان تا آخرین لحظه دنبال این بودیم تفاهمنامهای امضا شود و خود صداوسیما هم دنبال آن بود که البته این تفاهمنامه انجام نشد.
ورزش سه نوشت: نایب رییس اول فدراسیون فوتبال اعلام کرد حدود 10 میلیارد تومان برای حضور تیم ملی آنگولا در تهران هزینه شده است.
دانا نوشت: یکی از فدراسیونهای ورزشی در حالی روزهای بلاتکلیفی را یکی پس از دیگری پشتسر میگذارد که خبری از برگزاری مقدمات انتخاباتش هم نیست.
ایسنا نوشت: بازیکن سابق اسپورتینگ و پرتغال از مهدی طارمی به خاطر حرفهایی که درباره او زده بود، عذرخواهی کرد.
ملیپوش پرسپولیس که در تیم ملی المپیک ایران حضور دارد، برای حضور در بازی با النصر به تمرینات باز میگردد.
ورزش سه نوشت: پیشکسوت پرسپولیس هفته بسیار بدی را با حمله سارقان پشت سر گذاشت و طی چند روز دو بار یک اتفاق کابوسوار را تجربه کرد.
فارس نوشت: یک تعبیرکننده خواب در عربستان مدعی شد اسطوره پرتغالی مسلمان خواهد شد.
ایسنا نوشت: دروازهبان استقلال به زودی مشکلش با این تیم حل خواهد شد.
فارس نوشت: اسطوره پرتغالی با دریافت کارت زرد از بازی بعدی تیم ملی کشورش محروم شد.
ایران ورزشی نوشت: بیرو به درویش گفته مشکلش جدی نیست اما در صحبت با یکی از اعضای کادر پزشکی پرسپولیس گفته درد دارد. در صورت خفیفترین درجه کشیدگی او یک هفته تا 10 روز بیرون خواهد بود اما اگر همسترینگش پاره شده باشد حداقل چهار هفته دور از میدان خواهد بود و اینطوری غیر از بازی النصر شاید دربی و الدحیل را هم از دست بدهد.
کوروش باقری مدیر فنی تیم ملی وزنه برداری زنان ایران یکی از افراد نزدیک به حسین رضازاده بوده و دوستی صمیمی با او داشته است. او با حضور در کافه خبر خبرآنلاین درباره این دوستی، تاثیر او بر حسین رضازاده و چگونگی رکوردزنیهای رضازاده صحبتهایی کرده است.
ورزش سه نوشت: مجری جدید برنامه گزارش ورزشی شبکه سوم سیما مشخص شد.
آخرین کتاب مرحوم حمیدرضا صدر با استقبال علاقهمندان به او مواجه شد.
سرانجام بهروزعطایی سرمربی تیم ملی والیبال، روزه سکوتش را شکست. 7 روز بعداز نائب قهرمانی تیمش در آسیا. آن هم طلبکارانه و خیلی حق به جانب.