دوشنبه 27 مرداد 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزش سه نوشت: پیام نیازمند دروازه بان ایرانی پورتیمننزه امشب مقابل پورتو از ابتدا در ترکیب تیمش قرار دارد.

سرمربی الغرافه از میزبانی عربستان در لیگ قهرمانان آسیا انتقاد کرد.

تیم فوتبال امید صنعت نفت آبادان دیروز جمعه 26 فروردین ماه در مرحله رقابت‌های فوتبال لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور در ورزشگاه تختی، مقابل تیم امید بعثت کرمانشاه قرار گرفت و با نتیجه دو بر یک این تیم را شکست داد.

فارس نوشت: عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال درباره دیدار دوستانه با برزیل و آرژانتین، حضور کولینا در ایران و درگیری مجیدی و خسروی صحبت هایی را مطرح کرد.

خبرورزشی نوشت: مهاجم تیم پرسپولیس قصد دارد در کشور قطر جراحی کند.

ورزش سه نوشت: دیدار سپاهان و استقلال در هفته بیست و پنجم لیگ با حضور تماشاگران برگزار می‌شود.

مدیرعامل باشگاه استقلال طی نامه‌ای خطاب به سرپرست فدراسیون فوتبال، مراتب اعتراض و نگرانی این باشگاه را از روند داوری‌های چند هفته گذشته اعلام کرد.

صفحه رسمی اینستاگرام تیم ملی از مهدی طارمی حمایت کرد.

مهدی قایدی در بازی تیمش مقابل الغرافه قطر سکونشین بود و مقابل تیم سابقش بازی نکرد.

دکتر مارکوس مرک داور سرشناس آلمانی در مصاحبه با خبرآنلاین به تمجید از علیرضا فغانی داوری بین المللی ایران پرداخت و او را یکی از بهترین داوران حال حاضر دنیا نامید. منبع: خبرآنلاین

خبرورزشی نوشت: مدافع استقلال در حالی پیشنهاد این تیم برای تمدید را رد کرده است که تردیدهایی در خصوص کیفیت فنی او وجود دارد.

سرمربی تیم فوتسال زنان پیکان تهران ژست جالبی از خود را در کنار جام قهرمانی منتشر کرد.

ایسنا نوشت: مدیرعامل باشگاه شهداب یزد به حضور حواشی حضور این تیم در جام رمضان امارات واکنش نشان داد و می‌گوید شهداب با اطلاع و موافقت فدراسیون والیبال، شورای برون مرزی و حراست وزارت ورزش اعزام شده است.

فارس نوشت: رسانه انگلیسی در تحلیل عملکرد مهاجم ایرانی هال سیتی به او بهترین امتیاز را داد.

ایسنا نوشت: بررسی دو نامه رسمی باشگاه پرسپویس نشان می‌دهد که این باشگاه در نیم فصل (زمستان سال 1400) به دنبال جذب مجدد دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران بوده است.

علیرضا جهانبخش در خصوص پیشنهاد فاینورد و جدایی از برایتون انگلیس صحبت کرد.