شنبه 25 مرداد 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

مدیران باشگاه پرسپولیس با نماینده بازیکن سپاهان برای پرداخت طلب وی به توافق رسیدند.

بدمینتون علیرغم تمام جذابیت هایش، در کشور ما از جمله ورزش‌های کم مشتری و کم گرایشی است که شاید یکی از مهمترین دلایل این بی میلی عمومی، عدم آشنایی نسل جوان با این ورزش پر نشاط و هیجان انگیز باشد.

دروازه‌بان جدید پرسپولیس، کارت بازی خود را دریافت کرد و برای بازی با نساجی در اختیار کادر فنی قرار دارد.

فریادشیران با تاکید براینکه مدیران نفتی و قانونگذاران مجلس به داد باشگاه‌های نفتی برسند گفت: جای تاسف است که باشگاه‌های ورزشی نفت کشور که از بنیانگذاران فوتبال و ورزش‌های نوین کشور به شمار می‌روند با تنگ نظری و بی‌مهری نابود شوند؛ این در صورتی است که صنایع دیگر، در چنین تنگنایی قرار نگرفته‌اند.

سعید مهری از استقلال جدا نشده است.

قاسمی نژاد وینگر مازندرانی استقلال بعد از نیم فصل حضور در جمع آبی‌ها به گل‌گهر خواهد رفت.

وزیر ورزش و جوانان گفت: هر فدراسیونی برای خودش اساسنامه و هیات رئیسه با حدود اختیارات دارد و ما هم منتظریم موارد به ما منعکس شود تا ببینیم چه وظایف نظارتی داریم.

فارس نوشت: بازیکن تیم پرسپولیس از جمع شاگردان گل‌محمدی جدا شد.

ایسنا نوشت: یک کارشناس مسائل مدیریتی فوتبال ایران معتقد است که اگر عزیزی خادم از سمتش استعفا می‌داد، آسیب کمتری به فوتبال ایران وارد می‌شد.

تیم رکوردار حضور در جام باشگاه‌های جهان، بازهم از رسیدن به فینال این رقابت‌ها بازماند.

دو بازیکن استقلال علیه این تیم شکایت کرده‌اند.

سبک بازی کیلیان امباپه شباهت زیادی به تیری آنری دارد.

خبر ورزشی نوشت: حضور هافبک سابق سرخ ها در پرسپولیس آن قدر عجیب بود که به بخشی از جدل همیشگی کارلوس کی‌روش و برانکو ایوانکوویچ تبدیل شد.

پیش از بازی امروز بایرن مونیخ و بوخوم، وحید هاشمیان در مصاحبه با رسانه آلمانی از دیدار سال 82 صحبت کرد و از حضور در جمع پرافتخاترین تیم آلمان گفت.

بازیکن جوانی با نام اسطوره فوتبال آرژانتین و عضو باشگاه پاری سن ژرمن جنجال آفرین شد.

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس که به کرونا مبتلا شده، در دیدار تیمش برابر نساجی هم غایب است.