جمعه 23 آبان 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

باوجود تلاش‌ها برای بازگشت علیرضا بیرانوند، باشگاه پرسپولیس مخالفت صریح خود را بار دیگر اعلام کرد.

به بهانه حواشی دوباره بیرانوند و پرسپولیس، نگاهی داریم به فسخ قراردادهای جنجالی فوتبال ایران.

تراکتور تبریز شروع قدرتمندی در نقل و انتقالات داشته است.

مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان مدعی شد پیشنهاداتی از دو باشگاه مطرح لیگ برتری دریافت کرده است.

فائقی بر این عقیده است که حتی حوزه سیاست هم نمی‌تواند مثل ورزش باشد.

وینگر ملی‌پوش آلومینیوم در گفت و گویی اعلام کرد دوست دارد عضو تیمی باشد که شرایط بازی کردن در آن برایش فراهم شود.

به نظر می‌رسد موضوع جدایی سه بازیکن تیم پرسپولیس از این تیم و پیوستن آنها به تراکتور به قطعیت رسیده است.

دیوید تیلور در آخرین اظهار نظرش در خصوص حسن یزدانی و آرون بروکس به صحبت پرداخته است.

مهدی ترابی با تراکتور به توافق رسیده و پیش‌نویس قرارداد خود را نیز امضا کرده اما در آن یک بند سرنوشت‌ساز برای جدایی ستاره پرسپولیس در نظر گرفته شده است.

یونس پهلوان زاده و شادمان عظیمی دو نماینده تیم ملی کشتی با کمربند کورش ایران موفق شدند به مدال نقره بازیهای بریکس 2024 روسیه دست یابند.

ادموند بزیک گفت: من تیم انگلیس را دوست داشتم اما واقعیت این است که حضور ناامیدکننده‌ای در این بازی‌ها داشته است. از نظر فوتبالی، به‌رغم اینکه تیم آلمان را دوست ندارم اما باید اعتراف کنیم که حضور قابل قبولی در این رویدادها دارد و حتی از نظر شانس قهرمانی هم فکر می‌کنم آلمان یا اسپانیا شانس بالاتری دارند.

برخلاف اخبار منتشر شده، نام مدافع - هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان در لیست خرید استقلال برای فصل آینده قرار ندارد.

سرمربی جدید تیم فولاد خوزستان گفت: هدفمان کسب نتایج خوب و سربلندی تیم فولاد است و امیدوارم شاهد روزهای خوبی در این تیم باشیم.

ستاره کلیدی سپاهان به نظر می‌رسد در فصل آینده در خارج از فوتبال ایران کارش را پیش خواهد برد.

باشگاه پرسپولیس و علیرضا بیرانوند هنوز بر سر جدایی یا ادامه همکاری به توافق نرسیده‌اند.

علیرضا بیرانوند که در اقدامی جنجالی قرارداد خود با پرسپولیس را به صورت یک‌طرفه فسخ کرد، به احتمال فراوان فوتبالش را در تبریز ادامه خواهد داد.