چهارشنبه 21 آبان 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

کمیته انضباطی مپافع قطری پرسپولیس را احضار کرد.

شلوغی جشن قهرمانی روز گذشته پرسپولیس باعث شد تا اسطوره سرخ‌ها دست به اقدام جالبی برای خروج از استادیوم بزند.

دبیر کل فدراسیون فوتبال در مورد آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال توضیحاتی ارائه کرد.

مدافع ملی پوش گرجستانی تیم پرسپولیس با تک گل ارزشمندی که دربازی مقابل مس رفسنجان زد با 16 گل زده به طور مشترک با آلن ویتل، بازیکن انگلستانی سال‌های دور پرسپولیس بعنوان گلزن‌ترین خارجی پرسپولیس شناخته شد.

مهدی تاج با حضور در اردوی تیم ملی‌زنان نوید تشکیل تیم زنان برای همه باشگاه‌ها را داد.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان، پیروزی این تیم مقابل ترکمنستان در دیدار اخیر را از چند جهت باارزش توصیف کرد.

رامین رضاییان پس از عدم دعوت به تیم‌ملی پیام کنایه‌آمیزی را منتشر کرد.

برد پرسپولیس در هفته پایانی لیگ برتر، پیروزی استقلال مقابل پیکان را بی اثر کرد تا این تیم دستش از جام قهرمانی کوتاه بماند.

سپهر حیدری به مربی استقلال کنایه زد.

دروازه‌بان اسبق تیم ملی فوتبال ایران اعتقاد دارد جای سیدحسین حسینی در تیم ملی خالی است.

مدافع قطری پرسپولیس پست جدیدی منتشر کرد.

بیرانوند موفق شد با بسته نگه داشتن دروازه تیمش مقابل مس رفسنجان به تیمش در قهرمانی لیگ کمک کند اما دوباره حرکتی جنجالی مقابل سکوها انجام داد.

کیلیان امباپه با امضای قرارداد پنج ساله به عنوان بازیکن آزاد راهی رئال شد و اعلام رسمی فردا یا روز سه‌شنبه خواهد بود.

باشگاه استقلال با انتشار متنی احساسی، نسبت به اتفاقاتی که در طول فصل قبل و بخصوص هفته پایانی لیگ رخ داد واکنش نشان داد و از برنامه های تیم مدیریتی برای یک فصل قدرتمند سخن گفت.

پرسپولیس قهرمان بیست و سومین دوره لیگ برتر شد.

پرسپولیس دیشب باز هم قهرمان شد و هوادارانش را خوشحال کرد.