یک‌شنبه 30 شهریور 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

کمتر پیش می آید یک بازیکن حرفه ای در طی دوران فوتبالش، بیشتر از 13-12 تغییر تیم داشته باشد اما دروازه بان سابق تیم استقلال تهران برای شانزدهمین بار تغییر تیم داده است.

واکنش نیمار به یک پست اینستاگرامی درباره عثمان دمبله، خبرساز شد.

تصاویر جالبی از گشت‌وگذار کریم باقری، یحیی گل‌محمدی و وریا غفوری در تهران منتشر شده است.

تونی کروس در قسمت جدید پادکست برادرش در مورد داوری پرحاشیه بازی رئال مادرید - سویا صحبت کرد.

محمد خدابنده‌لو آخرین بازیکن تعویضی اوسمار در بازی مقابل ذوب آهن بود.

نبیل باهویی با انتشار پیامی در اینستاگرام خود از هواداران پرسپولیس خداحافظی کرد.

وحید امیری پس از برد پرسپولیس مقابل ذوب آهن در هفته هجدهم لیگ برتر اظهار کرد: این اصلاً زیبنده باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس نیست که من نوعی روبروی دوربین قرار بگیرم و بگویم هنوز طلب فصل قبل را دریافت نکرده‌ام.

امید عالیشاه پس از پیروزی تیمش در مقابل ذوب آهن در میکسدوزن مطرح کرد: خیلی خوشحالم سه امتیاز را گرفتیم اما متأسفانه از روی شکم‌سیری بازی کردیم.

امیر قلعه نویی در جلسه امروز هیئت مدیره لیستی از بازیکنان زیر 23 سال را در اختیار اعضا قرار داده است.

وزیر ورزش و جوانان گفت که با وجود درخشش برخی از رشته‌های ورزشی در هانگژو، از نتایج بازی‌های آسیایی 2022 رضایت نداشته است.

علیرضا بیرانوند بار دیگر از امیررضا رفیعی، گلر جوان پرسپولیس حمایت کرد.

اوسمار ویه‌را می‌گوید موقعیت‌های زیادی از دست دادند و باید روی این مسئله بیشتر کار کنند.

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: در بازی باپرسپولیس تمام اتفاقات بد برای ما رقم خورد و دقیقه 8 پنالتی علیه ما گرفته شد.

داور پیشکسوت فوتبال کشورمان به تحلیل تصمیمات داور دیدار ذوب‌آهن و پرسپولیس پرداخت.

دیدار تیم‌های ذوب‌آهن و پرسپولیس با پیروزی شاگردان اوسمار ویرا به پایان رسید.

مدافع تیم فوتبال تراکتور تبریز با گذشت یک هفته از دیدار با پرسپولیس از خبرنگاران عذرخواهی کرد.