یک‌شنبه 3 اسفند 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

یحیی گل‌محمدی برای اولین بار در مورد پیشنهاد سرمربیگری در تراکتور و حواشی پیرامونی آن صحبت کرده است.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بعد از واگذاری این باشگاه به بخش خصوص گفت: در اداره باشگاه تسریع به وجود خواهد آمد. حالا باید به فکر ارتقا باشیم و برای خوشحالی هواداران و اینکه بتوانیم با قهرمانی در آسیا آنها را شاد کنیم تلاش کنیم.

آرسنال و چلسی در چارچوب دیداری معوقه از هفته بیست و نهم لیگ برتر به مصاف هم رفته بودند که این بازی جذاب و دیدنی با برتری 5-0 توپچی‌ها به پایان رسید. این نتیجه تحقیرآمیز چلسی مقابل آرسنال باعث شد پیام یک هوادار کوچک روی سکوها جلب توجه کند. این هوادار روی پلاکاردی نوشته بود: لباس شما رو نمی‌خوام، از شما می‌خوام برای ما بجنگید!

پیمان حدادی، عضوت هیات مدیره پرسپولیس از تلاش برای دریافت پاداش این باشگاه نزد ای‌اف‌سی برای تسویه وام پرسپولیس خبر داد.

وزیر ورزش و جوانان می‌گوید امروز بهترین روز ورزش ایران است.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران فهرست اولیه و 30 نفره این تیم برای حضور در لیگ ملت‌های 2024 را اعلام کرد.

با اعلام مدیرعامل بانک شهر، مدیران این بانک می توانند مدیرعامل باشگاه پرسپولیس را انتخاب کنند.

با اعلام وزیر ورزش و جوانان، پنج درصد از سهام سرخابی ها به پیشکسوتان دو باشگاه خواهد رسید.

مراسم آیین واگذاری مالکیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی امروز چهارشنبه برگزار شد.

وزیر اقتصاد درباره حق پخش تلویزیونی بازی های پرسپولیس و استقلال گفت: امیداریم این موضوع و مواردی که می‌تواند منجر به درآمدهای پایدار دو باشگاه شود را به سرانجام برسانیم و دغدغه میلیون‌ها هوادار این دو باشگاه برطرف شود.

مراسم آیین واگذاری مالکیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی امروز چهارشنبه برگزار شد.

نمایندگان اسکواش کشورمان در همه رده‌های سنی به مراحل پایانی، رقابت‌های قطر جونیور راه یافتند.

مراسم آیین واگذاری مالکیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی امروز چهارشنبه برگزار شد.

فرهاد مجیدی استوری جدیدی را به اشتراک گذاشت.

سیاوش یزدانی، مدافع سپاهان که در بازی برگشت تیمش مقابل الهلال از زمین اخراج شد و پس از آن در حرکتی نتیجه یک - صفر را به هواداران رقیب نشان داد، پس از باخت دیشب الهلال در صفحه اینستاگرام این باشگاه کامنتی با همین نتیجه و چند ایموجی خنده گذاشت که باعث خشم هواداران شد./ چند ثانیه

ظاهرا وریا غفوری فعلا قصدی برای بازگشت به فوتبال ندارد.