خراسان جنوبی
خراسان جنوبی
تسنیم نوشت: رهبر انقلاب در بیانات روز گذشته خود نام چهار تن از شهدای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان را عنوان کردند. اما این شهدا چه کسانی هستند؟
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز (سهشنبه 21 شهریور ماه) در جریان سفر یکروزه معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام به استان خراسانجنوبی، درمراسمی باحضور مدیرکل صندوق رفاه دانشجویی کشور، معاون استاندار، امام جمعه و فرماندار قائن، مدیرعامل بنیاد 15 خرداد، رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، خوابگاه دانشجویی دخترانه قائن در استان خراسان جنوبی به بهرهبرداری رسید. معاون هماهنگی...
عضو شورای ملی زعفران گفت: اجرای پروژه شناسنامهدار کردن زعفران برای آینده این محصول استراتژیک، حمایت از کشاورزان و داشتن آمار دقیق تولید حائز اهمیت است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور با تأکید بر حل مشکلات مناطق مرزی، گفت: محرومیتزدایی و آبادانی همه جانبه سیاست دولت سیزدهم است.
معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام گفت: ستاد اجرایی فرمان امام 1,000 میلیارد تومان برای ساخت 16 خوابگاه در کشور سرمایهگذاری کرده است.
بیرجند - ایرنا - سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: دشمن در مسئله زن از ابتدای انقلاب تاکنون به دنبال ایجاد چالش و جریان سازی بوده است.
معاون وزیر کشور با تاکید بر حل مشکلات و معضلات مناطق مرزی، گفت: محرومیت زدایی، توسعه و آبادانی همه جانبه و بهبود معیشت مرزنشینان، سیاست دولت سیزدهم است.
رهبر انقلاب در جریان دیدار هزاران نفر از مردم سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی فرمودند: «معلومات اطلاعاتی ما نشان میدهد دولت آمریکا مجموعهای برای بحرانسازی در کشورها از جمله ایران ایجاد کرده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب روز گذشته در دیدار با هزاران نفر از مردم استانهای سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی، در بخشی از بیاناتشان به دو چهره دینی و وحدتگرا در میان مردم سیستان و بلوچستان اشاره کردند که یکی از آنها شیعه و دیگری اهلسنت بود: «ماه رمضان همان سال بنده رفتم زاهدان، آنجا دو عالم بزرگ در زاهدان بودند؛ عالم درجه یک شیعه...
رهبر معظم انقلاب روز گذشته در دیدار با مردم استانهای سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی، در به دو چهره دینی و وحدتگرا در میان مردم سیستان و بلوچستان اشاره کردند؛ مرحوم کفعمی و مرحوم ملازاده.
رهبر معظم انقلاب در بیانات روز گذشته خود نام چهار تن از شهدای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان را عنوان کردند. اما این شهدا چه کسانی هستند؟
نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی گفت: همه خواص باید فرمایشات مقام معظم رهبری را در خصوص خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان چراغ راه خود قرار داده و از تزلزل وحدت و امنیت از پشت تریبونها پرهیز کنند.
سخنگوی صنعت آب ایران گفت: با توجه به پیشبینیهای انسو، پدیده النینو به عنوان فاز گرم انسو در جهان حاکم است و اقلیم ایران نیز بطور نسبی از این پدیده متاثر است.
نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس با اشاره به دیدار روز گذشته اقشار مختلف مردم استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان با رهبر انقلاب گفت: دشمن وحدت و امنیت کشور را هدف گرفته است.