یک‌شنبه 25 مرداد 1405

خراسان شمالی

خراسان شمالی

خبرگزاری ایرنا

همدان - ایرنا - بر اساس مطالعات و تقسیم‌بندی از وضعیت گردو غبار استان ها، همدان در کنار خراسان شمالی، البرز، فارس، آذربایجان غربی و شرقی، تهران، مرکزی، گلستان، قزوین و چهارمحال بختیاری، جزو مناطق غبارخیز است و پیش بینی ها حاکی از آن است که تا سه شنبه آب و هوای این استان غبار آلود خواهد بود.

خبرگزاری تسنیم

وزیر کشور با دردناک خواندن میزان سقط جنین در کشور گفت: این اقدام از نظر مفاهیم دینی ما بسیار مذموم و نکوهیده است و خیلی‌ها به این موضوع توجه ندارند و اگر آمارها در این خصوص قطعی باشد، باید همه با هم برای جلوگیری از آن همت کنیم.

وب‌گاه عرشه آنلاین

سازمان هواشناسی کشور نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی، بارش باران‌های سیل آسا و طوفان به شهروندان هشدار داد.

وب‌گاه 55 آنلاین

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در نقاط مختلف کشور و کاهش دما در نیمه شمالی ایران خبرداد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

سازمان هواشناسی نسبت به کاهش دما، بارش شدید باران و طوفان به شهروندان هشدار داد.

وب‌گاه مشرق نیوز

سازمان هواشناسی با صدور هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های جوی طی امروز و فردا برای برخی استان‌ها از وزش باد شدید موقتی در سراسر کشور خبر داد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش باران همراه با رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مساعد ریزش تگرگ پیش بینی شده...

وب‌گاه مشرق نیوز

طی دو روز آینده در نوار غربی کشور وزش باد شدید همراه با نفوذ گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

طی دو روز آینده در نوار غربی کشور وزش باد شدید همراه با نفوذ گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

خبرگزاری تسنیم

سازمان هواشناسی با صدور هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های محلی طی امروز و فردا برای برخی استان‌ها از وزش باد شدید موقتی در سراسر کشور خبر داد.

خبرگزاری مهر

سازمان هواشناسی اعلام کرد: برای روز جاری وزش باد در پایتخت و کاهش نسبی دمای هوا در شمال غرب کشور پیش بینی می‌شود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

هواشناسی از کاهش نسبی دمای هوا در شمال غرب کشور خبر داد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: طی چند روز آینده در سواحل شمالی کشور و شمال غرب شاهد کاهش نسبی دمای هوا خواهیم بود.

وب‌گاه عرشه آنلاین

سازمان هواشناسی نسبت به ادامه فعالیت سامانه بارشی، کاهش دما و بارش شدید باران و طغیان رودخانه‌ها هشدار داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

سازمان هواشناسی درخصوص تشدید فعالیت سامانه بارشی و احتمال وقوع سیل برای 8 استان هشدار نارنجی صادر کرد.