شنبه 22 شهریور 1404

خروج چند باره قطار از ریل در آمریکا

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
خروج چند باره قطار از ریل در آمریکا

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که یک قطار باری متعلق به شرکت نورفولک جنوبی صبح شنبه در شهر لکسینگتون کارولینای شمالی از ریل خارج شد.

یکی از سخنگویان شرکت به فاکس نیوز دیجیتال گفت: یکی از قطارهای ما که در مسیر لکسینگتون در حال حرکت بود، صبح امروز (دیروز شنبه) از ریل خارج شد. از 132 واگن قطار، یکی از ریل خارج شد.

وی افزود که هیچ گزارشی از وضعیت خطرناک برای مردم وجود ندارد و ساکنان این منطقه هیچ نگرانی نداشته باشند.

این سخنگو تصریح کرد که خدمه قطار در سلامت هستند و کارکنان در راه هستند تا عملیات پاکسازی را آغاز کنند.

خروج قطار باری نورفولک جنوبی از ریل باعث توقف چندین قطار شده است.

کمتر از یک ماه پیش نیز یک قطاری باری دیگر از ریل در نزدیکی هیوستون تگزاس خارج شد که 10 واگن از 50 واگن آن با ماده خطرناک وینیل کلرید بارگیری شده بود.

در پی آن حادثه که با انفجار و آتش‌سوزی همراه بود، مقامات محلی، دستور تخلیه منازلی که در نزدیکی محل حادثه بودند، صادر کرده بود.

پیش از آن طی چند وقت اخیر در اوهایو و کارولینای جنوبی واژگونی قطار موجب انتشار مواد سمی شده بود.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید قظار باربری در امریکا خروج قطار باری از ریل در امریکا قطاری باری در امریکا این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است