چهارشنبه 14 آبان 1404

خرید مسکن

خرید مسکن

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حل مشکل مسکن همواره از حوزه‌های مورد توجه دولت‌های مختلف بوده که هر یک سعی داشتند با اتخاذ سیاست‌های متنوع نظیر عرضه رایگان زمین، ساخت و اعطای تسهیلات گام‌هایی در این خصوص بردارند. از سویی این بازار به سبب ویژگی‌های ذاتی خود، ازجمله بخش‌های مورد علاقه اشخاص حقیقی و حقوقی برای سرمایه‌گذاری بوده است. اما آمار‌ها نشان می‌دهد دولت‌ها در سیاستگذاری...

وب‌گاه دنیای اقتصاد

در وضعیت اقتصادی حال حاضر، اکثریت جامعه قدرت خرید مسکن بزرگ متراژ یا حتی متوسط را ندارند، از این رو برخی به خرید و یا اجاره خانه‌های ریزمتراژ با زیربنایی در محدوده 30 مترمربع روی می‌آورند.

وب‌گاه خبر آنلاین

اکوایران توشت: یک مشاور املاک می‌گوید: کسانی که خانه‌های ریزمتراژ و کمتر از 35 متر مربع را خریداری می‌کنند اغلب دلال و یا زوج‌های جوان هستند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

یک مشاور املاک می‌گوید: کسانی که خانه‌های ریزمتراژ و کمتر از 35 متر مربع را خریداری می‌کنند اغلب دلال و یا زوج‌های جوان هستند.

وب‌گاه مشرق نیوز

جدیدترین قیمت خرید آپارتمان در منطقه ازگل تهران را در این گزارش می توانید مشاهده کنید.

خبرگزاری دانا

مبحث استنکاف بانک‌ها از پرداخت تسهیلات خرد یکی از چالش‌های جدی نظام بانکداری محسوب می شود که استمرار آن بر حجم مشکلات مردم افزوده است.

خبرگزاری تسنیم

رئیس کل بانک مرکزی آخرین تحولات نقدینگی، پایه پولی و مدیریت بازار ارز را تشریح کرد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

در گزارش زیر به بررسی مشخصات آپارتمان‌های 3 میلیاردی تهران خواهیم پرداخت.

وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصاد نیوز نوشت: در گزارش زیر به بررسی مشخصات آپارتمان‌های 3 میلیاردی تهران خواهیم پرداخت.

وب‌گاه عرشه آنلاین

با افزایش چشمگیر نرخ اجاره و خرید مسکن در چند سال اخیر، برخی از مستاجران مجرد مجبور شده‌اند به خوابگاه‌های کارمندی بروند.

وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصاد نیوز نوشت: با افزایش چشمگیر نرخ اجاره و خرید مسکن در چند سال اخیر، برخی از مستاجران مجرد مجبور شده‌اند به خوابگاه‌های کارمندی بروند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

شرایط و ضوابط تحصیل در دانشگاه افسری و تربیت پلیس اعلام شد.

خبرگزاری مهر

به جرات میتوان گفت از مهم‌ترین اخبار حوزه راه و شهرسازی در یک هفته گذشته خبر ارتحال رستم قاسمی بود.

وب‌گاه خبر آنلاین

همشهری آنلاین نوشت: کارشناس بازار مسکن با بیان اینکه تا اتفاق مهمی در شرایط کلان اقتصادی کشور نیفتد دلیل منطقی و مشخصی برای کاهش قیمت مسکن نیست، گفت: بر این اساس، در فضای کلی اگر کسی امکان خرید مسکن دارد باید نیاز مصرفی خود را تامین کند و آن را به تعویق نیندازد.