سه‌شنبه 2 تیر 1405

خرید کلزا از کشاورزان استان سمنان به 600 تن رسید

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
خرید کلزا از کشاورزان استان سمنان به 600 تن رسید

سمنان - ایرنا - رییس اداره بازرگانی و بازاریابی تعاون روستایی استان سمنان:600 تن دانه روغنی کلزا تاکنون در 7 مرکز خرید از کشاورزان استان خریداری شد.

حسن حاجی ابراهیمی روز دوشنبه به رسانه ها اعلام کرد: شرکت های تعاون روستایی به مباشرت از سوی شرکت بازرگانی دولتی استان سمنان اقدام به دریافت کلزا از کشاورزان می کنند و طبق مصوبه قیمت هر کیلوگرم کلزا 46 هزار و 602 ریال است که وجه آن از سوی شرکت غله تامین و به حساب کشاورزان واریز می شود.

وی افزود: شبکه تعاون روستایی استان سمنان تاکنون بالغ بر 600 تن دانه روغنی کلزا از کشاورزان استان خریداری و در انبارها ذخیره کرده است.

حاجی ابراهیمی با اشاره به وجود 7 مرکز خرید محصول کلزا در استان، اضافه کرد: این مراکز خرید کلزا را در شهرستان های میامی، شاهرود، دامغان، سمنان، گرمسار و آرادان انجام می دهند و بقیه نقاط استان محصول کلزای خود را به این انبار ها حمل و تحویل می دهند.

رییس اداره بازرگانی و بازاریابی تعاون روستایی استان سمنان اضافه کرد: خرید کلزا تا پایان برداشت این محصول ادامه دارد و پیش بینی می شود با توجه به شرایط اقلیمی و عملیات به زراعی انجام شده توسط عوامل تولید، امسال دانه های روغنی کلزا بیشتر از سال زراعی گذشته تولید و خریداری شود.

*س_برچسب‌ها_س*