چهارشنبه 8 اسفند 1403

خسارتی از زمین لرزه قلعه قاضی گزارش نشده است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
خسارتی از زمین لرزه قلعه قاضی گزارش نشده است

بندرعباس - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: تا به این لحظه گزارشی مبنی بر خسارت زمین لرزه در منطقه قلعه قاضی بندرعباس گزارش نشده است.

علیرضا صفا ایسنی عصر دوشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به بزرگی زمین لرزه رخ داده در قلعه قاضی، گروه های ارزیاب به منطقه اعزام شده و تیم‌های امدادی نیز در حالت آماده باش هستند.

زلزله‌ای به بزرگی پنج و چهار دهم ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین بخش قلعه قاضی از توابع بندرعباس مرکز استان هرمزگان را لرزاند.

این زلزله ساعت 17 و 19 دقیقه و 45 ثانیه عصر دوشنبه نهم دیماه در 25 کیلومتری قلعه قاضی، 26 کیلومتری تخت و 34 کیلومتری جزیره هرمز در عمق 20 کیلومتری زمین به وقوع پیوسته است.

کانون این زلزله در موقعیت 27.277 عرض شمالی و 56.710 طول شرقی ثبت شده است.

پس از این زلزله، یک زلزله دیگر در ساعت 17 و 23 دقیقه به بزرگی سه و 9 دهم ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین بخش تخت بندرعباس را لرزاند.

ساعت 15 و 21 دقیقه امروز نیز یک زلزله دیگر به بزرگی 3 و هفت دهم ریشتر بخش تخت را لرزانده بود.

بخش 20 هزارنفری قلعه قاضی در 30 کیلومتری شمال و بخش تخت در 45 کیلومتری شمال شرق شهرستان بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*