سه‌شنبه 2 دی 1404

خسارت 500 میلیاردی به شرکت‌های معتبر چای

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
خسارت 500 میلیاردی به شرکت‌های معتبر چای

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری 4 کلاهبردار که با جعل علائم برند‌های معروف 500 میلیارد ریال به آن ها ضرر زده بودند، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت گفت: چندی پیش مدیران حقوقی شرکت‌های معتبر چای، تنباکو و توتون به اداره سیزدهم پلیس آگاهی مراجعه و اظهار داشتند که فرد یا افرادی با برند و مارک شرکت چای برند، توتون و تنباکو اقدام به توزیع چای‌های تقلبی در بازار مصرف می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بررسی این موضوع در دستور کار تیم تخصصی عملیات اداره سیزدهم قرار گرفت، گفت: تحقیقات پلیسی حکایت از این داشت که 2 تن از متهمان اصلی پرونده در چاپخانه ای، بسته های چای های تقلبی را در کارتن های جعلی بسته بندی و با چاپ لیبل و برچسب برند چای معروف، اقدام به توزیع چای های تقلبی می کنند.

سرهنگ تقی پور تصریح کرد: با دستور قضائی متهمان در مخفیگاه شان دستگیر و در بررسی از آن محل 50 هزار پاکت چای تقلبی، 350 هزار لیبل چای، تنباکو و توتون، 8 کیسه بزرگ توتون فله‌ای کشف و متعاقب آن چاپخانه با دستور قضائی پلمب شد.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت، افزود: در ادامه تحقیقات پلیسی، متهم سوم و چهارم پرونده که وظیفه آن‌ها توزیع محصولات تقلبی بود، شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: برابر اعلام نماینده حقوقی شرکت‌ها و برند‌های زیان دیده اعضای باند مذکور بیش از 500 میلیارد ریال به شرکت آن‌ها خسارت وارد کرده اند. سرهنگ تقی پور در پایان خاطر نشان کرد: با دستگیری متهمان و اقرار صریح آن‌ها به بزه انتسابی با هماهنگی قضائی هر 4 متهم با دستور قضائی برای کشف سایر جزئیات پرونده در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی قرار دارند.

انتهای پیام /