پلیس آگاهی
پلیس آگاهی
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند سازمانیافته سارقان منازل و دستگیری اعضای آن در چند عملیات ضربتی در شرق تهران خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده سرقت مسلحانه پیک داروخانه در محدوده شهران و دستگیری عاملان اصلی آن در مشهد خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند سازمانیافته سرقت منازل در تهران خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده سرقت مسلحانه در کمتر از چند روز با دستگیری دو تبعه خارجی خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده سرقت مسلحانه پیک داروخانه در محدوده شهران و دستگیری عاملان اصلی آن در مشهد خبر داد
رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: اعضای یک باند حرفهای که با سه شگرد مامورنمایی، سرقت به عنف و کف زنی اموال شهروندان را سرقت میکردند، دستگیر شدند.
اقتصادنیوز: پلیس آگاهی شهرستان ملارد با انتشار تصویر یک مردی با مجوز قضایی از مردم خواست با مشاهده یا اطلاع از محل اختفای وی به این پلیس اطلاع دهند.
سردار ضرغام آذین بیان کرد: بر اساس تحقیقات انجامشده، گروهی از سارقان حرفهای با جعل عنوان مأمور پلیس و استفاده از لباس و تجهیزات ظاهری، افراد را متوقف کرده و پس از انجام بازرسیهای صوری، اموال آنها را سرقت میکردند.
مجید واشقانی با دعوت از هانی کرده، از اراذل شناختهشده به برنامهاش؛ «رُک» در توئیتر مورد انتقادات فراوان ازجمله اتهام «سفیدشویی» قرار گرفته است.
رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: اعضای یک باند حرفهای که با سه شگرد مامورنمایی، سرقت به عنف و کف زنی اموال شهروندان را سرقت میکردند شناسایی و دستگیر شدند.
پلیس آگاهی شهرستان ملارد با انتشار تصویر یک مردی با مجوز قضایی از مردم خواست با مشاهده یا اطلاع از محل اختفای وی به این پلیس اطلاع دهند.
رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی گسترده اعضای یک باند حرفه ای را که با سه شگرد مامورنمایی، سرقت به عنف و کف زنی اموال شهروندان را سرقت می کردند شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف یک پرونده سرقت حرفهای خبر داد و گفت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر سرقت از منزل، کارآگاهان با بررسی دقیق محل سرقت متوجه شدند که سارقان بدون هیچگونه تخریب وارد منزل شده و اقدام به سرقت کردهاند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: در برنامه هفتم توسعه نیز تکالیف سنگینی بر عهده سازمان ثبت است و هیچ سازمانی به اندازه ثبت در این برنامه پیشرفت تکلیف ندارد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: کارآگاهان پس از بررسی سرقتی آرام و بینشانه، دریافتند که عاملان اصلی دو رفیق نزدیک هستند که پس از فریب پسر خانواده، به شمال کشور گریخته بودند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف یک پرونده سرقت حرفهای خبر داد و گفت: با بررسی دقیق محل سرقت مشخص شد که سارقان بدون هیچگونه تخریب وارد منزل شدهاند.