یک‌شنبه 4 آذر 1403

خسارت 8 میلیاردی به ازای فوت هر فرد در تصادفات رانندگی

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
خسارت 8 میلیاردی به ازای فوت هر فرد در تصادفات رانندگی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ سرهنگ احمد شیرانی، رئیس کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد علل تصادفات جاده‌ای بیان داشت: این میزان خسارت فارغ از هزینه‌های معنوی و روحی است که به خانواده‌ها و بازماندگان وارد می‌شود و هر چقدر در موضوع جلوگیری از تصادفات هزینه شود در کاهش خسارت‌های ناشی از تصادفات موثر خواهد بود. وی افزود: بر مبنای آمار سازمان...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ سرهنگ احمد شیرانی، رئیس کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد علل تصادفات جاده‌ای بیان داشت: این میزان خسارت فارغ از هزینه‌های معنوی و روحی است که به خانواده‌ها و بازماندگان وارد می‌شود و هر چقدر در موضوع جلوگیری از تصادفات هزینه شود در کاهش خسارت‌های ناشی از تصادفات موثر خواهد بود. وی افزود: بر مبنای آمار سازمان بهداشت جهانی هر ساله نزدیک به یک میلیون و 350 هزار نفر در سراسر جهان به علت حوادث ناشی از تصادفات جان خود را از دست می‌دهند و حدود 50 میلیون نفر نیز مجروح می‌شوند. شیرانی تصریح کرد: در سال گذشته تعداد تصادفات فوتی در کشور 16 هزار و 778 نفر بوده و بیشتر این تصادفات در گروه سنی جوانان رخ داده است. رئیس کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا اظهار داشت: در سوانح رانندگی به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه در کشور‌های اروپایی 3 نفر کشته می‌شوند و در کشور‌های آسیایی به طور میانگین 6 تا 7 نفر کشته می‌شوند که بر اساس آمار در کشور ایران به ازای هر 10 هزار خودرو 4,5 تا 5 نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می‌دهند. وی ادامه داد: بر اساس آماردر کشور ما30 درصد تصادفات در جاده‌ها و 70 درصد تصادفات در شهر‌ها رخ می‌دهد ولی در میزان تلفات معمولا 70 درصد کشته‌ها مربوط به تصادفات جاده‌ای و30 درصد مربوط به تصادفات شهری می‌باشد که این آمار نشان دهنده نقش جاده‌ها در تصادفات است که بایستی برای کاهش تلفات، جاده‌ها ایمن شود.

ضرورت تصویب بودجه لازم برای رفع نقاط حادثه خیز

شیرانی با بیان اینکه 4 هزار و 900 نقطه حادثه خیز در جاده‌های کشور شناسایی شده است اذعان داشت: از دولت و مجلس انتظار می‌رود بودجه لازم و ضروری را برای رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح وضعیت جاده‌ها و بالابردن سطح ایمنی جاده‌ها تصویب کنند و در اختیار وزارت راه قرار دهند. وی با بیان اینکه بیشترین علت تصادفات در شهر‌ها عدم توجه به جلو و عدم رعایت حق تقدم می‌باشد ادامه داد: عمده ترین علت حوادث رانندگی در جاده‌ها سرعت غیر مجاز، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خواب آلودگی و خستگی، عدم توجه به جلو و سبقت‌های غیر مجاز است که بالاترین تلفات در تصادفات به دلیل سبقت و سرعت غیر مجاز ایجاد می‌شود. رئیس کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: رانندگان سعی کنند با رعایت دقیق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از ایجاد حوادث رانندگی جلوگیری کنند.