دوشنبه 26 مرداد 1405

خلیلزاد با هدف پیگیری گفت‌وگوی افغانستان عازم منطقه شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
خلیلزاد با هدف پیگیری گفت‌وگوی افغانستان عازم منطقه شد

نیویورک - ایرنا - نماینده آمریکا در آشتی افغانستان، برای گفت‌وگو با نمایندگان طالبان و پیگیری فرایند صلح در این کشور عازم منطقه شد.

دفتر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اعلام این خبر، اظهار کرد: زلمای خلیلزاد نماینده ویژه برای آشتی افغانستان سفر خود را به قطر، هند و پاکستان آغاز کرد. خلیلزاد در دوحه با نمایندگان طالبان دیدار خواهد کرد تا آنها را به اجرای کامل توافق آمریکا - طالبان وادار سازد.

در بیانیه این دفتر آمده است: در دهلی‌نو او با مقامات هند درباره نقش مهم این کشور در صلح پایدار افغانستان و منطقه تبادل نظر خواهد کرد.

دفتر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داده است: در اسلام آباد هم او با مقامات پاکستان دیدار و درباره فرایند صلح افغان بحث خواهد کرد.

این بیانیه اضافه می‌کند: در هر یک از این کشورها، او خواستار حمایت برای کاهش فوری خشونت، تسریع زمان‌بندی برای شروع گفت‌وگوهای درون افاغنه و همکاری همه طرف‌ها در توجه به همه‌گیری کووید -19 در افغانستان خواهد شد.

*س_برچسب‌ها_س*