دوشنبه 19 خرداد 1404

خواهر شهید دیده‌بان درگذشت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
خواهر شهید دیده‌بان درگذشت

خواهر محیط‌بان شهید هدایت‌الله دیده‌بان، بر اثر فشار‌های روانی ناشی از فقدان برادرش، دار فانی را وداع گفت.

باشگاه خبرنگاران جوان - سازمان محیط‌زیست اعلام کرد که خواهر محیط‌بان شهید هدایت‌الله دیده‌بان، بر اثر فشار‌های روانی ناشی از فقدان برادرش، دار فانی را وداع گفت.

محیط‌بان دیده‌بان که از نیرو‌های خوش‌نام و متعهد یگان حفاظت محیط زیست کشور بود، روز 13 خرداد با اصابت گلوله مستقیم به سر توسط شکارچیان غیرمجاز به شهادت رسید.

همچنین معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، شینا انصاری نیز با صدور پیامی، درگذشت مرحومه قمر دیده بان، خواهر محیط بان شهید والامقام هدایت الله دیده‌بان را به خانواده این شهید گرانقدر تسلیت گفت.

متن پیام شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به شرح زیر است:

خانواده محترم شهید دیده‌بان

خبر جانسوز درگذشت خانم قمر دیده بان، خواهر داغدار شهید هدایت الله دیده بان، قلب‌ها را لبریز از اندوه کرد، او که داغ فراغ برادر شهیدش را تاب نیاورد و به شوق دیدار یار سفر کرده‌اش، دیده بر جهان فروبست.

اینجانب و همکاران، ضمن ابراز همدردی صمیمانه، این مصیبت جانکاه را به همسر و فرزندان آن عزیز سفر کرده و سایر بازماندگان ارجمند، تسلیت عرض نموده، از درگاه حق تعالی برای آن بانوی مهربان، رحمت و مغفرت واسعه و برای بازماندگان، اجر و صبر عظیم مسئلت داریم.