پنج‌شنبه 6 آذر 1404

خیال فرهاد مجیدی راحت شد؛ استقلال آسیایی

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
خیال فرهاد مجیدی راحت شد؛ استقلال آسیایی

با نتایجی که در هفته بیست و هفتم رقابت‌های لیگ برتر رقم خورد، آسیایی شدن استقلال قطعی شد.

فرارو: فرهاد مجیدی اولین ماموریتش در استقلال را انجام داد. او و تیمش که در برهه‌ای از رقابت‌های لیگ کار سختی پیش رو داشتند موفق شدند سهمیه لیگ قهرمانان آسیا در سال بعد را به دست بیاورند.

به گزاش فرارو، پیروزی 2 برصفر برابر سایپا از یک سو و شکست گل گهر برابر تراکتور از سوی دیگر، جایگاه سومی استقلال در جدول رده بندی لیگ را قطعی کرد. در واقع استقلال با برتری برابر سایپا 50 امتیازی شد و حالا حتی اگر سه بازی آخر لیگ را هم ببازد جایگاه سومی اش به خطر نمی‌افتد.

نزدیک‌ترین تعقیب کننده استقلال در جدول رده بندی هم تیم فولاد است که موفق شد با یک گل ماشین سازی را شکست دهد. فولاد و جواد نکونام با این برتری 39 امتیازی شده و در رده چهارم جدول باقی ماندند. طبیعی است که با اختلاف ایجاد شده، فولاد هم شانسی برای بالاتر قرار گرفتن در جدول رده بندی، آنهم در فاصله سه هفته مانده به پایان رقابت‌های لیگ برتر نخواهد داشت.