سه‌شنبه 2 تیر 1405

خیران در استان سمنان یکهزار و 599 کلاس ساختند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
خیران در استان سمنان یکهزار و 599 کلاس ساختند

سمنان - ایرنا - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان گفت: تا کنون 226 مدرسه با یکهزار و 599 کلاس درس با مشارکت خیران در استان احداث شده است.

سعید هژبری روز چهارشنبه در نشست خبری در سالن جلسات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان گفت: تعهد مشارکت خیران استان برای مدرسه‌سازی در سال 96 به میزان 108 میلیون ریال با تحقق 88 درصدی، سال 97 به میزان 200 میلیون ریال با تحقق 55 درصدی و در سال 98 به میزان 208 هزار میلیون ریال با 55 درصد تحقق بود.

وی در خصوص برنامه های سال 99 نوسازی مدارس استان سمنان افزود: برگزاری 150 جشنواره مدارس استان، تهیه سه جلد کتاب زندگی نامه خیرین مدرسه ساز، برگزاری جشنواره موثران و متمکنین استان که مقیم پایتخت هستند و برنامه ریزی جهت جذب خیران از واحدهای صنفی گچ و پسته از جمله برنامه های اجرایی سال 99 است.

وی ادامه داد: در سال جاری 29 طرح آموزشی و ورزشی به تعداد 202 کلاس و زیربنای 41 هزار متر مربع به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان گفت: در سال 98 کلیه بخاری های نفتی از کلاس‌های درس جمع آوری شد و استانداردسازی سامانه‌های گرمایشی 777 کلاس درس 93 درصد پیشرفت داشت و 40 مدرسه و 265 کلاس برای استاندارسازی در این استان باقی مانده است.

وی اظهار داشت: سه باب مجتمع آموزشی با رویکرد مدیریت سبز نیز در سه شهرستان سمنان، سرخه و شاهرود در حال ساخت است.

وی در خصوص مشکلات فضای آموزشی در مسکن مهر با بر تاکید بر کمبود مدارس در این شهرک ها گفت: تا کنون 14 فضای آموزشی با 150 کلاس درس در این مناطق به بهره برداری رسیده و در حال حاضر 7 طرح با 126 کلاس و 245 میلیارد ریال در حال احداث است اما طبق نظریه های کارشناسی شهرک های مهر در استان نیازمند احداث 42 باب فضای آموزشی معادل 504 کلاس است و بیشتر این نیاز در ابتدا مربوط به مسکن مهر سمنان و سپس شاهرود است.

خیران مدرسه ساز استان سمنان 476 نفر شامل 103 نفر خانم و 288 نفر مرد و 85 موسسه حقوقی را شامل می شود.

استان سمنان 123 هزار و 500 دانش آموز، هشت هزار و 500 معلم و 6 هزار کلاس درس دارد.

*س_برچسب‌ها_س*