داعش
داعش
خطیب نماز جمعه تهران گفت: سپاه انتقام خود را با فرستادن موشکها در دو کشور مختلف انجام داد و این حمله قهرمانانه برگ زرینی بر دوره حیات سپاه و نیروهای مسلح اضافه کرد.
خطیب نمازجمعه تهران با اشاره به اینکه شلیک موشکها به سمت ادلب سوریه از دزفول بود، گفت: این اقدام برای بازدارندگی بود تا اسرائیل جرأت نگاه به ما را نداشته باشد.
آیت الله صدیقی گفت: سپاه بازوی مردم است و حرکت سپاه هشداری بود به همه بدخواهان ایران و کسانی که چشم طمع به خاک ما دوختهاند.
سناریوی دو مرحلهای و خطرناک حمله به یکی از مراکز انتظامی کرمان خنثی شد و دو تروریست تکفیری از اتباع بیگانه از پای درآمدند. همچنین دو بمب دستساز بسیار قوی به وزن بیست کیلوگرم توقیف شد.
وزارت اطلاعات جزئیات و تصویری از تروریست متواری داعش را منتشر کرده است.
فارس نوشت: وزارت اطلاعات تصویری از یک تروریست متواری را منتشر کرد و از مردم خواست تا اگر نشانی از او دارند، اطلاع بدهند.
وزارت اطلاعات در اطلاعیه سوم پیرامون فاجعهی تروریستی کرمان از هلاکت دو تروریست در درگیری مسلحانه با سربازان گمنام امام زمان (عج) خبر داد.
اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه به بیانیه اخیر وزرای خارجه اتحادیه عرب واکنش نشان داد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز تأسف از صدور بیانیه اخیر وزرای خارجه اتحادیه عرب، مفاد آن را مردود دانست.
وزارت اطلاعات در اطلاعیهای از هویت یکی از تروریستهای حادثه کرمان به نام «محمد عادل عارف» معروف به «عادل پنجشیری» خبر داد که طبق آخرین ردهای بهدست آمده، وارد منطقهای در غرب تهران شده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه به بیانیه اخیر وزرای خارجه اتحادیه عرب واکنش نشان داد.
سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به بیانیه اتحادیه عرب گفت: اقدام جمهوری اسلامی بر مبنای حق مشروع در مقابله با عناصر تروریستی و وابسته به رژیم صهیونیستی در اربیل عراق که امنیت ملی ایران و شهروندانش را در معرض تهدید و خطر قرار داده بودند، صورت گرفت.
سفارت پاکستان در ایران در پیامی بر اهمیت همکاری و اعتماد دوجانبه میان دو کشور برای برقراری صلح و ثبات تاکید کرد.
وزارت اطلاعات جزئیات و تصویری از تروریست متواری داعش را منتشر کرده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام کاظم صدیقی خطیب نماز جمعه این هفته تهران در خطبههای نماز جمعه که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، به حملات سپاه به مقر تروریستها اشاره کرد و گفت: در دوشنبه شب هفتهای که گذشت سپاه قهرمان و همیشه بیدار در مقابل ترورهای که در این ایام انجام شد و حرکتهای کوری که داعش انجام داد و اسرائیل غاصب و وحشی هم افراد ارزشمند ما مانند شهید سید...