دوشنبه 26 مرداد 1405

اقتصادی خبرگزاری دانا

اقتصادی خبرگزاری دانا

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه هیچ بعید نیست که دور آینده مذاکرات وین، دور پایانی باشد گفت: آنچه که در مورد مذاکرات وین باقی مانده است بیشتر از آن که احتیاج به مذاکره داشته باشد احتیاج به اتخاذ تصمیم سیاسی از سوی تمامی طرف ها دارد.

تصاویری زیبا از ضریح حرم مطهر حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) را مشاهده می کنید.

تصادف سنگین دو دستگاه خودرو در محور قروه به بیجار نزدیک روستای سیلاب حادثه آفرید.

سخنگوی صنعت برق کشور در خصوص خارج شدن نیروگاه اتمی بوشهر از شبکه برق توضیحاتی را ارائه داد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: از آغاز فصل برداشت گندم از گندمزارهای استان تاکنون 21 هزار و 602 تن توسط کشاورزان به مراکز خرید تحویل شده است.

مسئول ستادهای مردمی حجت‌الاسلام رئیسی در استان قم با اشاره به اینکه موهبت انتخابات 28 خرداد با اراده مردم رقم خورد، گفت: شادی انتخاباتی ما در چارچوب اخلاق و رفتار مومنانه و برای امام رضا (ع) باشد.

آصفری گفت: علی رغم پروپاگاندای رسانه ای و تبلیغاتی جریان اپوزوسیون برانداز در خارج و تعدادی از عناصر نفوذی در داخل برای کاهش مشارکت در کشور، شاهد مشارکت قابل قبول و بیش از 50درصدی مردم در این انتخابات بودیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به جد و با قاطعیت خبر ترک تحصیل سه میلیون دانش آموز در سال جاری را تکذیب می‌کنم گفت: منحصرا در سال تحصیلی گذشته تعداد 40 هزار نفر از دانش آموزان پایه اول که باید ثبت نام می‌کردند ثبت نام نکردند.

نمایشگاهی از عکس کودکان غزه که در جنگ اخیر رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند، بر روی یک خانه ویران شده برگزار شد.

در حالی شرکت‌های هواپیمایی به‌طور هماهنگ اقدام به افزایش حدود 40درصدی قیمت بلیت پروازهای داخلی کرده‌اند که سخنگوی سازمان هواپیمایی از برخورد با ایرلاین‌های متخلف خبر داد.

شاخص کل بورس تهران امروز با 1691 واحد رشد به یک میلیون و 163 هزار واحد رسید و ارزش معاملات بازار سرمایه از 13 هزار میلیارد تومان گذشت.

حجت الاسلام عباس زاده گفت: همزمان با دهه کرامت همایش تکریم و بزرگداشت امامزادگان در استان لرستان برگزار می شود.

رئیس ستاد انتخابات تهران گفت: رئیسی با اخذ 2 میلیون و 159 هزار و 504 رای، 64.26 درصد آرای کسب شده در استان تهران را به خود اختصاص دارد.

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی پس از جنجال‌های فراوان در نهایت موافقت کرد تا 19 تیرماه، اقامتگاه نخست‌وزیری را تخلیه کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: حضور آیت الله رئیسی در این جایگاه نوید بخش تحول، تحرک و توسعه فرهنگ و تفکر بسیجی و انقلابی در راستای خدمت به مردم عزیز، رضایت خاطر آنها، اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی و شکوفایی بیش از پیش میهن اسلامیمان خواهد بود.

ناظر گمرکات استان هرمزگان و مدیر کل گمرک شهید رجایی از پایان یافتن تشریفات گمرکی 488793 تن کالای اساسی خبر داد.