یک‌شنبه 1 شهریور 1405

اقتصادی خبرگزاری دانا

اقتصادی خبرگزاری دانا

محمد مهدی زاهدی گفت: با تحریم نیروی انتظامی کشورمان کوچکترین خللی در زمینه امنیت کشورمان به وجود نخواهد آمد و این اقدام به این دلیل است تا ضعف دولت و مشکلات اقتصادی آمریکا به حاشیه کشیده شود.

حجت‌الاسلام بختیاری با تأکید بر اینکه تحریم ناجا توسط آمریکا نشانه عصبانیت او از این نیروی مردمی است، گفت: امروز ایران اسلامی در حیات خلوت آمریکا تحریم‌ها را شکسته و بدون هیچ تهدیدی فرآورده‌های نفتی خود را صادر می‌کند و این افتخارات مدیون نیروهای مسلح ما است.

عباسعلی نجفی گفت: مازندران رتبه دوم پرتردد ترین استان کشور را در تعطیلات عید فطر به خود اختصاص داد.

حجت الاسلام احمد راهداری گفت: خانواده ها اگر برای جوانان، چه دختر و چه پسر شرایط ازدواج را فراهم کنند جلوی بسیاری از جرائم، معصیت ها و آسیب های اجتماعی گرفته می شود.

ارشادی‌نیا گفت: آمریکا با تحریم نیروی انتظام قصد دارد امنیت داخلی کشور ایران را هدف قرار دهد چراکه وظیفه نیروی انتظامی محافظت از مردم و برقراری امنیت در داخل کشور است.

کیوان مرادیان گفت: تحریم آمریکا نشانگر اقتدار و تأثیرگذاری نیروی انتظامی قهرمان ما در عرصه‌های مختلف است و هیچ تأثیر منفی بر روند و بالندگی نیروی انتظامی ندارد.

علیرضا قدمی از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای استان مازندران خبر داد.

قائم مقام مالی و اقتصادی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تصریح کرد: با حذف پرداخت وجه در ثبت نام اولیه به دستور سرپرست وزارت صمت، دیگر شائبه اختصاص سود به مبالغ پرداختی به خودروسازان دیگر محلی از اعراب ندارد چون هیچ گونه وجهی قبل از قرعه کشی پرداخت نمی شود.

جلوه‌هایی از لحظات حضور زائران در حرم مطهر رضوی پس از دوره تعطیلی کرونایی، نشان‌دهنده اشتیاق زائران برای زیارت امام رئوف است.

شجاع از کشف 10 خودروی سواری احتکار شده ایرانی و خارجی به ارزش 23 میلیارد و 350 میلیون ریال در شهرستان بیرجند خبر داد.

حسین حسن‌نژاد در خصوص راه حل عدم دسترسی دانش‌آموزان به شبکه شاد گفت: دستگاه‌های حمایتی می‌توانند با تغییر جهت حمایتشان به این سمت به این دانش‌آموزان کمک کنند.

خسرو سراوانی گفت: در فروردین و اردیبهشت ماه امسال 488 حادثه در حوزه سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زاهدان به وقوع پیوست.

ندایی معاون سیاسی و امنیتی استانداری اردبیل با بیان اینکه بزرگترین فرهنگ ایثار و شهادت متعلق به امام حسین (ع) و مکتب عاشورا است و گفت: نشر خاطرات شهدا و رزمندگان اسلام بهترین درس و شیوه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.

هادی میرزایی گفت: شهروندان باید در طول روز هشت مرتبه دست ها را با آب و صابون بشویند، البته شست و شوی دست ها بستگی به فعالیت افراد در بیرون از منزل نیز دارد.

در پی تحریم نیروی انتظامی از سوی دولت و وزارت خزانه‌داری آمریکا، فرماندهی انتظامی استان با صدور بیانیه ای این اقدام ددمنشانه و کینه توزانه استکبار جهانی غرب علیه ناجا را محکوم کرد.

مرادی سرمربی تیم ملی سپک تاکرا گفت: تحریم های چهل ساله آمریکائی ها نشان داده که هر نهاد و مجموعه ای در راستای خدمت گذاری به انقلاب و مردم و حرکت به سوی ارزش ها و آرمان ها موفق تر بوده مورد حمله و تحریم آمریکائی ها قرار گرفته و امروز نوبت به ناجا رسیده است که قطعا تأثیری در روند حرکت روبه جلو آن نخواهد داشت.