یک‌شنبه 25 مرداد 1405

آموزشی خبرگزاری دانشجو

آموزشی خبرگزاری دانشجو

دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با انتشار فراخوانی جدید، امکان همکاری دانشجویان واجد شرایط را به‌عنوان دستیار آموزشی در نیمسال اول 1405-1404 فراهم کرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر سعید حبیبا، رئیس سازمان امور دانشجویان را به سمت رئیس شورای سیاستگذاری سومین جایزه ملی ثریا در سال 1404 منصوب کرد.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در نشست هم‌اندیشی مدیران گروه شناختی مراکز دانشگاهی کشور در تهران، از راه‌اندازی پایگاه ملی داده‌های شناختی برای سازماندهی داده‌ها در کشور خبر داد.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: تشکیل شورای سنجش و پذیرش، که شامل وزرای علوم، بهداشت و آموزش و پرورش و رئیس سازمان سنجش است، می‌تواند به بهبود فرآیند پذیرش دانشجویان کمک شایانی کند.

در پی برگزاری پویشی با عنوان «فرشِ ننگ» در دانشگاه شیراز، جمعی از دانشجویان با عبور نمادین از طرح‌هایی مرتبط با سیاست‌های اسرائیل، اعتراض خود را نسبت به تحولات اخیر منطقه اعلام کردند.

پژوهشگران دانشکدگان فنی دانشگاه تهران، موفق به توسعه یک سامانه هوش مصنوعی شدند که می‌تواند با تحلیل تصاویر پانورامیک دندان، بیماری‌های شایعی مانند پوسیدگی، بیماری‌های لثه و نهفتگی دندان را با سرعت و دقت بالا تشخیص داده و به عنوان دستیار متخصصان، تحولی بزرگ در فرآیند تشخیص و برنامه‌ریزی درمانی ایجاد کند.

در نامه 7 بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران خطاب به دادستان کل کشور پیرامون جبران خسارت بانک آینده اعلام شد: پول مارا پس بگیرید!

پژوهشگر دانشگاه امیرکبیر با همکاری اعضای هیأت علمی این دانشگاه، موفق به ارائه یک طبقه‌بندی مهندسی برای تخمین زاویه اصطکاک داخلی بیم سویل‌ها (محیط‌های مخلوط خاک و سنگدانه) شد که به گفته آنها این محیط ها، در طراحی‌های ژئوتکنیکی، بسیار چالش‌برانگیز هستند و همواره مورد توجه ویژه مهندسان ژئوتکنیک بوده‌اند.

رویداد تخصصی «نبرد فناورانه» با حضور گسترده دانشجویان، پژوهشگران، مسئولان علمی - پژوهشی دانشگاه‌ها و مدیران صنعتی و دولتی استان خوزستان در شهرک صنعتی شماره 4 اهواز برگزار شد.

منتقدان افزایش سقف سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تا 30 سال می‌گویند این اقدام نه تنها انگیزه جوانان برای ورود به حرفه معلمی را کاهش می‌دهد، بلکه ارتباط نسلی میان معلمان و دانش‌آموزان را نیز به خطر می‌اندازد و در بلندمدت به کیفیت آموزش آسیب خواهد زد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مبلغ 224 میلیارد تومان اعتبار در قالب اوراق بهادار دولتی جهت ساخت و تکمیل خوابگاه‌های دانشجویی کشور اختصاص یافته است.

در حالی‌که آلودگی هوا در خوزستان به مرز هشدار رسیده، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی این استان، سوءمدیریت و نگاه سیاسی مدیران را عامل اصلی این بحران می‌داند و معتقد است که بحران هورالعظیم، فلرهای نفتی و سوزاندن نیشکر، همگی نتیجه بی‌توجهی به هشدارهای نخبگان و کارشناسان است.

نماینده دانشجویان خوارزمی گفت: در زمینه بهداشت و سلامت غذا نیز وضعیت دانشگاه خوارزمی در مقایسه با بسیاری از دانشگاه‌های کشور، از جمله دانشگاه تهران، مطلوب‌تر است.

نماینده دانشجوی خوارزمی گفت: در خوابگاه شمس‌آباد حدود 180 دانشجوی دختر اسکان داشتند، اما بدون تأمین خوابگاه جایگزین، این دانشجویان میان سایر خوابگاه‌ها پراکنده شدند.

نماینده دانشجویان خوارزمی گفت: فرسودگی صندلی‌ها و فضای آموزشی به‌وضوح قابل مشاهده است و واقعاً کیفیت محیط آموزشی را تحت تأثیر قرار داده است.

برنامه زمان‌بندی ثبت‌نام چهار وام پرتقاضای دانشجویان وزارت علوم برای نیم‌سال تحصیلی اول 1405-1404 اعلام شد.